Røkte kjøttpølser med smørdampede rotgrønnsaker

Røkte kjøttpølser med smørdampede rotgrønnsaker

Ingredienser

900 g kjøttpølser uten skinn
400 g poteter
400 g gulrøtter
150 g smør
salt
400 g kålrot
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på pølser med rotgrønnsaker. Superrask og enkel pølserett som alle liker! Perfekt som middag i høst.

  1. Superrask og enkel pølserett som alle liker! Varier med brokkoli og blomkål eller grønnsaker etter smak.
  2. Skrell og del poteter og grønnsaker i biter, og kok dem møre lettsaltet vann, ca, 8 min.
  3. Hell av vannet og tilsett smør, og la smøret smelte under lokk.
  4. Del pølsene på langs og stek dem gyllne i smør, ca. 2 min. på hver side og server med rotgrønnsaker og smørsjy.