Finn oppskrifter

Finn oppskrifter

Saftig ostepølse med nachochips

Saftig ostepølse med nachochips

Ingredienser

8 ostepølser
8 pølsebrød
nachochips
rømme

Salsa fresca/Pico de gallo

4 plommetomater
2 ss olivenolje
0,5 grønn chili
2 sjalottløk, finhakket
1 ss ferskpresset sitronsaft
salt
pepper
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Ostepølse toppet med tomatsalsa og nachochips er et godt alternativ til fredagstacoen! Perfekt på grillen og passer for hele familien. Vi anbefaler deg å bruke ostepølse fra Jacobs Utvalgte.

  1. Kutt plommetomatene i terninger og bland med olivenolje, chili, sjalottløk, sitron, salt og pepper. Dette blir en frisk tomatsalsa kalt Pico de gallo.
  2. Grill ostepølsene til de er gjennomvarme og gyldne. Varm pølsebrødene på grillen.
  3. Server pølsene i brødene toppet med knuste nachochips, Pico de gallo og litt rømme. Dryss eventuelt over litt hakket frisk koriander til slutt.