Svinetaco med hoisin, ananas og urtesalat

Svinetaco med hoisin, ananas og urtesalat

Ingredienser

Asian BarbieKu saus

0,4 dl hoisin saus
0,8 dl lys sirup
0,8 dl soyasaus
litt tørkede chiliflak

12 stk sesamtortilla
450 gr strimlet svin
0,5 stk ananas
2 stk stangselleri
0,5 stk agurk
masse friske urter som basilikum, koriander, mynte...

Tidsforbruk

Vanskelighetsgrad

Middels

Oppskrift på frisk asiatisk-inspirert taco med strimlet svinekjøtt,

  1. Lag sausen først. Bland alt i en kjele og varm opp til kokepunktet. Avkjøl.
  2. Bak små tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie. Se egen oppskrift for dette.
  3. Stek kjøttet ferdig i stekepannen i litt matolje og ha i sausen mot slutten av stekingen.
  4. Kutt grønnsakene i staver og plukk salat av friske urter. Ha kjøttet i bunnen av lefsene med grønnsakene over og urtene på toppen.
  5. Server gjerne med ekstra saus som dipp.