Tex-mex chili dogs

Tex-mex chili dogs

Ingredienser

Tex-mex chili dogs

8 stk grillpølser
2 pk cherrytomater
400 g kjøttdeig
1 stk løk
2 fedd hvitløk
1 stk chili
olje til steking
1 pose burritokrydder
vann
100 g cheddar
8 store pølsebrød

Tidsforbruk

Vanskelighetsgrad

Lett

Advarsel: En pølserett man kan få dilla på! En deilig oppskrift på grillpølser i brød med tex mex vri.

  1. Ha gjerne røde eller brune bønner i chili- og kjøttdeigblandingen.
  2. Hakk tomater og løk, finhakk hvitløk og chili. Brun løk og kjøtteig i olje i en stekepanne. Bland i chili og hvitløk, tomater og burritokrydder. Tilsett vann og la koke i ca. 10 min.
  3. Riv osten. Grill eller stek pølsene på sterk varme, ca. 8 min.
  4. Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen på 200 °C. Ha pølsene i brød, topp med chili- og kjøttdeigblandingen, dryss over revet ost og server.
  5. Godt og enkelt!

Tips

Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere! Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.

Relaterte oppskrifter