Wraps med pølse og kålsalat

Wraps med pølse og kålsalat

Ingredienser

Pølsewrap med kålsalat

8 grillpølser
1 kål, gjerne nykål
1 paprika
1 rød chili
2 ts sukker
salt
pepper
8 tortillalefser
2 dl rømme
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Pølsewraps er like godt til lunsj, som til middag! Hjemmelaget wraps med grillpølser er en rask rett som lett blir en barnefavoritt.

  1. Det er enkelt å lage kålsalat. Rens og finsnitt kål, paprika og chili. Bland dette sammen med rømme og sukker, og smak til med salt og pepper.
  2. Grill eller stek pølsene på sterk varme, ca. 8 min. Del de i passe store biter.
  3. Varm tortillas i folie på grillen eller i ovnen på 200C. Server pølsene i tortillas med kålsalat.

Tips

Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere! Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.

Relaterte oppskrifter