Wok med reinsdyrskav

En rask og mager oppskrift på wok med reinsdyr som er en perfekt hverdagsmiddag på mørke ettermiddager.
Wok med reinsdyrskav

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Reinskavwok

Slik gjør du

  1. Rask og mager hverdagsmiddag.
  2. Skjær grønnsakene i strimler, finhakk chili, hvitløk, ingefær og persille.
  3. Brun kjøttet i olje på høy varme i wok eller stekepanne. Tilsett chili, hvitløk, østerssaus, soyasaus  og ingefær, fres i ½ min. og sett kjøttet til side.
  4. Stek grønnsakene i olje på høy varme i woken, litt av gangen. Ha kjøtt og grønnsaker tilbake i pannen, vend inn saus og varm opp. Tilsett limesaft, dryss over persille og server.
  5. Godt og enkelt!