Dette er SportyMENY

Dette er SportyMENY

I mer enn fem år har jeg vært ansatt i MENY for å inspirere og trene mer enn 10 000 ansatte. I løpet av disse årene med SportyMENY har jeg fulgt hundrevis av MENY-ansatte på veien mot et sprekere liv, og nå er det kundene sin tur!
  • Navn: Anne Marte Sneve
  • Tidligere: Treningsekspert i TV-programmet Sporty på TV2.
  • Nå: Prosjektleder og trener for SportyMENY
  • Mitt motto: "Be yourself, everyone else is taken" 

Hva er SportyMENY?

SportyMENY dreier seg om å være litt mer aktiv og spise litt sunnere. Da får vi det så mye bedre med oss selv og mye mer overskudd. 

Hver dag tar vi små valg. Skal jeg spise frokost hjemme eller stikke innom kiosken på vei til jobb? Skal jeg ta heisen eller trappene opp til kontoret? 

Å ta tak i helsen sin handler ikke om å utsette kroppen for ekstreme tiltak, men om de små valgene i hverdagen Å ta tak i helsen sin handler ikke om å utsette kroppen for ekstreme tiltak, men om de små valgene i hverdagen

Å ta tak i helsen sin handler ikke om å utsette kroppen for ekstreme tiltak, men om de små valgene i hverdagen. Tar du riktigere valg oftere har du kommet langt på vei.

MENY har tatt en slikt valg. Siden 2012 har vi vært i gang med SportyMENY for å hjelpe våre ansatte til å ta gode valg. Målet med programmet har vært å ha de mest fornøyde ansatte, med mye glede og energi.

Dette har fungert så bra at vi ønsker å gjøre SportyMENY tilgjengelig for alle.

Sunnspirasjon:  Grønnere, grovere og renere mat

Sunnspirasjon: Grønnere, grovere og renere mat

Det handler ikke om å velge bort, men å spise mer av alt som er bra for oss. Mer frukt og grønnsaker, fullkornsprodukter og rene råvarer. Vi i MENY kaller det å spise grønnere, grovere og renere.

Sunnere kosthold

MENY-kokken og sjefen for MENY-Lauget, Espen Schøning Lie, er hele tiden på jakt etter sunnere oppskrifter med gode rådvarer. Å bidra til et sunnere kosthold er et av SportyMENY sine viktigste målsetninger, samtidig som det er et viktig ledd for en sunnere livsstil.

Engasjement fra MENY-Lauget er dermed svært viktig for SportyMENY og vi samarbeider godt om hvordan vi skal hjelpe ansatte og kunder til en sunnere og bedre hverdag.

Du trenger ikke tilgang på treningsstudio eller kjøpe dyrt utstyr. 30 aktive minutter om dagen er målet - hvorfor ikke legge inn noen øvelser på lekeplassen med barna? Du trenger ikke tilgang på treningsstudio eller kjøpe dyrt utstyr. 30 aktive minutter om dagen er målet - hvorfor ikke legge inn noen øvelser på lekeplassen med barna?

Det er viktig at MENY tar ansvar og inspirerer både ansatte og kunder til et sunnere kosthold og mer aktivitet. SPORTY er nå er et av MENY-kjedens verdiord.

Etter flere år som treningsinspirator har jeg vært innom mange MENY-butikker over hele landet. Vi har hatt mange fine turer og treningsøkter sammen.

Vi har flere ganger blitt lagt merke til, og skapt positiv omtale hos flere store medier i landet. Vi har flere ganger blitt lagt merke til, og skapt positiv omtale hos flere store medier i landet.

Følg Sporty-MENY på facebook og instagram

SportyMENY er selvfølgelig på Instagram. Siden oppstart har vi delt mer enn 1800 bilder på hashtaggen #sportymeny. Bli med du også! Tag dine sporty bilder så inspirerer vi hverandre.

I tillegg har vi en egen gruppe på facebook hvor du kan følge med og bli inspirert av våre fantastiske matarbeidere i deres Sporty hverdag!

Målet er at du ofte skal finne noe nytt her som inspirerer og motiverer deg til å gjøre positive endringer. Jeg skal hjelpe deg på veien!