Veganske kaker fra Funky Fresh Foods hos MENY

Veganske kaker fra Funky Fresh Foods hos MENY

Nå finner du raw kaker fra Funky Fresh Foods hos utvalgte MENY-butikker. By på rå, veganske kaker med masse smak og få ingredienser. Disse lekre kakene kan du servere til enhver stor og liten anledning.

Mange er nysgjerrige på raw kaker, spesielt siden de ofte både er allergivennlige, inneholder få ingredienser og smaker fantastisk - og du får tak i dem hos MENY.

Kaker laget i hjertet av Oslo

Funky Fresh Foods spesialiserer seg på økologiske rå kaker som verken inneholder egg, melk eller gluten. I sin kafè i hjertet av Oslo, lager de fantastiske kaker basert på nøtter, frø, glutenfri havre, frukt og bær.

Emblem
Raw kaker er naturlig fri for gluten, melk, egg og soya - perfekt for både veganere og allergikere.

Her kan du kjøpe kaker fra Funky Fresh Foods

Lurer du på hvor du kan finne kaker fra Funky Fresh? Her er noen av de utvalgte butikkene som selger kakene:

 • Oslo - Alnabru, Bjølsen, Lambertseter, Lillo Gård, Ringnes Park, Røa, Skøyen og Vika
 • Vestfold og Telemark - Klosterfoss
 • Viken - Gystadmarka, Høvik, Jessheim, Rortunet, Sandvika Storsenter, Skedsmo Senter, Skjetten, Triaden, Tveita, Åråsen,
 • Østfold - Amfi Moss

Gode råvarer gir gode kaker

Raw kakene baseres i hovedsak på nøtter, kokosolje, frukt og bær. Enten du er veganer eller allergiker, skal en stolt kunne by familie eller venner på lekre kaker og være trygge på at alle liker den. 

I Funky Fresh Foods jobber de hardt for å få fram det beste fra planteriket. De gjør det for miljøet, dyrs rettigheter, helse og fordi det finnes så utrolig mye godt å lage av planter! Man spiser tross alt kake for å kose seg.

Dette er de ulike kakene fra Funky Fresh Foods

Funky Fresh Foods lager kaker for enhver smak. Savner du oreokake, eller er en frisk kake med bær noe for deg? Dette er de ulike kakene fra Funky Fresh Foods:

 • Very Raspberry “Cheese” Cake
  En søt og frisk kake med en deilig syrlighet fra all bringebær. Denne kaken er proppfull av økologiske bringebær og cashewnøtter, og bunnen av mandler inneholder litt kakao for å balansere all friskheten fra bærene.
 • Vanilla Blueberry “Cheese” Cake
  Vanilje og blåbær er smaker som løfter hverandre og denne kaken inneholder ekte økologisk vanilje, blåbær og cashewnøtter som gjør den lett å like for de aller fleste. Fyllet ligger på en nøttebunn av mandler som gir en god kontrast til det søte og friske.
 • Coffee Chocolate Cake
  Kombinasjonen kaffe og sjokolade er kanskje noe av det beste vi vet! Dette er en rik og fyldig sjokoladekake med utsøkt konsistens. Den er toppet med rå kakaonibs og mørk sjokoladeglasur gir denne kaken et voksent smaksbilde. 
 • Noreo Cake
  Dette er en lyse sjokoladekake med tre lag, toppet med sjokoladeglasur, puffet bokhvete og hakkede mandler. Kaken inneholder også puffet bokhvete som gir en lett, men merkbar crunchy konsistens. Denne kaken passer like godt til barn som til voksne.
Kakene fra Funky Fresh Foods finner du i frysedisken. De tiner raskt, så ha gjerne noen liggende i fryseren når du får besøk!