Verdens enkleste iskake

Verdens enkleste iskake

Vi gir deg 4 tips til enkle iskaker som vil få barne til å juble!

Når du har lyst til å sette en morsom og kreativ kake på bordet, men ikke har tid til å bake, så er dette løsningen for deg. "Alle" barn elsker is og denne iskaken kan varieres i det uendelige. 

Du trenger en is med litt størrelse på, og som er mer avlang enn høy. Så er det bare å gå på jakt etter pynt. Du finner mye morsomt hos MENY. 

Rosa iskake til bursdagsbarnet Rosa iskake til bursdagsbarnet

Til bursdagsbarnet

Tresis toppet med rosa strøssel, godteri, tente lys og det du finner av morsom pynt utgjør en vakker bursdagskake på få minutter. Mini marshmellows minner om små skyer, og er en hit blandt de små. Legg dem gjerne litt utover bordet som en forlengelse av kaken. 

Em skute full av skatter Em skute full av skatter

Iskake for små sjørøvere

Lag en tøff iskake inspirert av sjørøvere, skatter og skuter. Kanskje er den til en bursdag med kostymer, hvor det også venter en skattejakt når isen er spist? 

Her velger du en stor sjokoladeis, og kjøper pynt som matcher tema. Små pirater, gullmynter og sjørøverflagg sammen med salte dødningshoder, sjokolade og popcorn. Dryss gjerne kakaopulver over for et mørkere uttrykk. 

Grønn iskake til fotballentusiasten Grønn iskake til fotballentusiasten

Til den som elsker fotball 

Grønt som gresset på fotballbanen er pistasjis. Med grønt strøssel får du også gressets tekstur, og med pynt formet som fotballer er tema klart. Tegn gjerne opp fotballbanen med melis og pynt med fotballspillere og annet moro som du får tak i.

Til deg som elsker Oreo Til deg som elsker Oreo

Iskake med knuste Oreo kjeks

Karamell- eller sjokoladeis med knuste oreo kjeks, daim og et generøst lag deilig sjokoladesaus, utgjør en overdådig iskake som både store og små vil elske. Server med kaffe til de voksne og kald melk til de små.