5 julegavetips fra Jacobs Utvalgte

5 julegavetips fra Jacobs Utvalgte

Trenger du en lettvint, men flott gave til venner og familie? Gi bort noe du vet kommer til å bli satt pris på! Med kvalitetsvarer fra Jacobs Utvalgte blir det garantert en suksess. Årets gaveesker og matvarer fra Jacobs Utvalgte er perfekte vertinnegaver og julegaver.

Det er ikke alltid like lett å finne julegaver til alle, spesielt hvis de insisterer på at de ikke ønsker seg noe. Hvorfor ikke gi noe du vet blir satt pris på?

Jacobs Utvalgte er en serie håndplukkede kvalitetsprodukter hvor du kan finne noe som passer alle og enhver.

Kjøp ferdige gaveesker fra Jacobs Utvalgte

Enklere blir det ikke! De kjempepopulære gaveeskene fra Jacobs Utvalgte kommer i år i tre ulike størrelser med forskjellig innhold. Her finner du garantert en gave som gleder!

  • Liten gaveeske
    Med blå java kaffe og belgiske trøfler med karamell og havsalt, er denne esken perfekt for en som trenger en liten pause i hverdagen. Løft kaffekosen for en som fortjener det!
  • Medium gaveeske
    En smakfull gave for en som er glad i noe søtt! Denne kommer med belgisk sjokolade, lakriskuler og ekte biscotti. Dette er en sikker vinner uansett alder!
  • Stor gaveeske
    Her får du pasta linguine, pesto, mammutoliven, olivenolje og sydet flaksalt. Dette er en kjempefin gave til studenten som akkurat flyttet hjemmefra, eller noen som setter ekstra pris på en god middag med råvarer av høy kvalitet.

Husk å kjøpe i god tid, disse eksklusive gaveeskene kommer i begrenset beholdning.

Plukk opp en eksklusiv gaveeske med nydelige fristelser i din MENY-butikk - eller i nettbutikk. Plukk opp en eksklusiv gaveeske med nydelige fristelser i din MENY-butikk - eller i nettbutikk.

Fremdeles usikker på hva du skal gi? Les våre tips under til gaver som garantert kommer til å bli godt mottatt.


Luksuriøs konfekt og deilig drikke

Eplemost til frokosten eller kaffe til en god bok i godstolen - vi setter alle pris på god drikke!

Gled noen med disse lekre matgavene: Belgisk sjokolade, Aroma eplemost og Tropisk aroma kaffe fra Jacobs Utvalgte. Gled noen med disse lekre matgavene: Belgisk sjokolade, Aroma eplemost og Tropisk aroma kaffe fra Jacobs Utvalgte.

Hva med å glede noen med kaffen Tropisk aroma fra Jacobs Utvalgte – en rund og delikat kaffe med søtlig rund syrlighet? I kombinasjon med smakfull belgisk sjokolade, har du virkelig noe å se frem til.

På julens frokostbord vil Jacobs Utvalgte Aroma eplemost passe perfekt. Det er en frisk, fyldig og middels syrlig eplemost fra Telemark.

Kjøp hos MENY


Til den matglade

Til hobbykokken er deilig pasta og ost perfekt som matgave. Til hobbykokken er deilig pasta og ost perfekt som matgave.

Kjenner du noen som er glad i å lage mat, og kanskje spesielt italiensk? Da vil disse matgavene garantert falle i smak! 

Velg og vrak blant Jacobs Utvalgte Tagliatelle trøffel, Conchiglie og Linguine – som du gir i gave sammen med homestyle pastaus og deilig, ekte manchego.

Kjøp i vår nettbutikk:


Den perfekte vertinnegaven

Gi bort en gave med lakriskuler, te og kjeks fra Toscana. Gi bort en gave med lakriskuler, te og kjeks fra Toscana.

Det er alltid hyggelig å ta med seg noe til vertinnen eller verten når du skal i førjulsselskap eller på julefest, som de kan kose seg med. 

For eksempel kan Jacobs Utvalgte lakriskuler med hvit sjokolade, bringebær og deilig økologisk, grønn te med smak av sitron være en fin liten gavepakning. Eller hva med Cantuccini – deilig kjeks fra Toscana?

Kjøp hos MENY:


Til den kaffeglade naboen

Gled noen med deilig kaffe fra Jacobs Utvalgte og snacks. Gled noen med deilig kaffe fra Jacobs Utvalgte og snacks.

Skjem bort en nabo med deilig kaffe og noe attåt. Blå Java filtermalt kaffe fra Jacobs Utvalgte er en rund og fyldig kaffe med noe syrlighet, og blir nydelig i kombinasjon med Jacobs Utvalgte Belgiske trøfler.

Jacobs Utvalgte lakriskuler med melkesjokolade og havsalt er også en favoritt hos mange. Eller hva med Jacobs Utvalgte Honningglaserte nøtter?

Lurer du på hvordan du enklest mulig kan pakke inn matgavene? Bruk en stekepose/cellofanpose for innpakning og sett en sløyfe på. Enklere blir det ikke!