Fristende desserter fra Jacobs Utvalgte

Fristende desserter fra Jacobs Utvalgte

En god dessert er en fin avslutning etter et godt måltid. Har du dårlig tid, eller synes det er krevende å lage desserter? Det finnes heldigvis både enkle, raske og smakfulle ferdige desserter som setter prikken over i-en.

Desserter kan være krevende å lage, og spesielt de flotte festdessertene som ostekake, sjokoladefondant og pavlova blir ikke alltid like bra som man forestilte seg, eller de tar rett og slett for lang tid å lage.

Da er det fint det finnes gode alternativer du kan presentere som hjemmelaget!

Jacobs Utvalgte Pavlovarull

Pavlova er festkaken over alle festkaker, og på kort tid ble den et must på ethvert kakebord. Men pavlova er også en kake som tar litt tid å lage, og det kan være krevende å steke bunnen. 

Topp pavlovarullen med friske bær og server. Enkelt og utrolig godt! Topp pavlovarullen med friske bær og server. Enkelt og utrolig godt!

Med den flotte pavlovarullen fra Jacobs Utvalgte kan du servere pavlova når du vil. Du finner den i frysedisken, og alt du trenger å gjøre før servering er å tine den.

Topp gjerne med friske bær som jordbær og bringebær, og server gjerne med en deilig vaniljesaus eller bare som den er. 

Enkel ostekake for enhver anledning

Som pavlovaen er ostekaken en klassisker på ostebordet, men også perfekt å servere som en deilig dessert i porsjonsstørrelse. 

Ostekake i porsjonsstørrelse - helt perfekt til kaffen Ostekake i porsjonsstørrelse - helt perfekt til kaffen

Ostekaken er luftig og toppet med deilig bringebærgelè. Pakken inneholder to ostekaker, og det eneste du trenger å gjøre før de skal serveres, er å huske og ta de ut av fryseren. 

Perfekte porsjonsstørrelser du enkelt kan toppe med frisk frukt og bær - eller bare spise den akkurat slik den er. 

Perfekt sjokoladefondant - hver gang

Sjokoladefondant er ofte forbundet med skrekkblandet fryd for mange. En perfekt sjokoladefondant skal være stekt nok til å kunne holde fasongen, mens kjernen er flytende og skal velte seg delikat ut på tallerkenen når man skjærer i kaken.

Er du en av de mange som har vært uheldig med sjokoladefondanten? Fortvil ikke, nå kan du lage perfekt sjokoladefondant hver eneste gang med Jacobs Utvalgtes lekre og ferdiglagde sjokoladefondanter.

Du finner sjokoladefondanten i frysedisken, og følger enkelt anvisningen på pakken. Enkelt, utrolig godt og perfekt hver gang.

Gode desserter blir enda bedre med litt frisk frukt eller bær til! Iskrem eller pisket krem er også et godt alternativ, spesielt til desserter som skal serveres lune.