Jacobs Utvalgte pølser

Gourmetpølser med kjøttprosent opptil 92%

Se video ovenfor og se ildsjelene bak Jacobs Utvalgte pølser, som har dedikert et helt liv til god smak og gode råvarer.

MENY tilbyr et rikt sortiment av gourmetpølser! En pølse er for enhver pølsemaker som et ferskt brød for en baker, med en smak som preges av ferske råvarer og godt håndverk. Vi bruker klassiske oppskrifter for å gi deg den beste smaksopplevelsen.

Helt unike pølser laget av helt spesielle råvarer 

Vi snakker fersk hvitløk og kun det beste krydderet i våre pølser. I Jacobs Utvalgte pølsene av svin bruker vi utelukkende svin fra Jæren Smak. Prima Jæren leverer prima kjøtt fra det norske matfatet på Jæren. Norges største ferskvaredisk er mild, grønn og flat. Her styrer og steller den driftige jærske bonden, bærer av stolte tradisjoner. Dyrene får spesiallaget fôr uten animalske fettsyrer. Dette kombinert med gode oppvekstvilkår gir et ekstra smakfult og saftig svinekjøtt.

Pølsene  består av nøye utvalgte, rene kjøttstykker, med akkurat passe fettmengde og gjerne fra forparten av dyret. Dette gjør at Jacobs Utvalgte pølser av svin ikke blir tilsatt noe ekstra fett eller spekk, men deklareres med minimum 85 % rent kjøtt. Resten er naturlige smakstilsetninger. Dette er unikt i Norsk standard, og det finnes meget få produsenter som kan måle seg med dette i Norsk dagligvare.

Jacobs Utvalgte har også grove og smaksrike pølser med Angus storfe, samt wienerpølser. I sortimentet finner du chorizo rå og kokt, bratwurst rå og kokt, ostepølse, kielbasa, fransk urtepølse av kylling og svin, Anguspølse dijon, Anguspølse Bourgoune og Sicilia picante med parmesan. I utvalgte MENY finner du også Salsiccia rå, baconpølse og lammepølse

Jacobs Utvalgte er en kvalitetsserie hos MENY som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken. Serien er utviklet for å inspirerere til virkelig gode matopplevelser.