Julens beste kaffe og te

Julens beste kaffe og te

En stor kopp med varmende drikke passer fint til kalde vinterdager. Nyt kaffe og te med julesmaker i juletiden. Dette er julens beste kaffe og te du finner hos MENY.

Når julen endelig er rett rundt hjørnet, bugner det av gode julevarer i butikkene. Mange gleder seg spesielt mye til årets spennende julekaffe og julete som setter prikken over i-en på julestemningen. 

Varmende kaffe og te til jul

Julen byr ofte på mye besøk, både ventede og uventede gjester. Med god julekaffe eller te i skapet har du alltid noe godt å servere gjestene.

Kaffe som smaker av jul

Kaffe er ikke bare kaffe, og spesielt julekaffen har en unik blanding som smaker spesielt av jul. Her brukes gjerne sjokolade, karamell, kanel og julekrydder for å lokke fram den unike julesmaken og julestemningen. 

Evergood julekaffe

Evergood Juleblanding er resultatet av en unik kombinasjon kaffebønner, og bygger på den klassiske og unike smaken av Evergood Classic.

Årets julekaffe består altså av mange gode smaker og setter den perfekte stemningen for jul. Med fruktig smak av solbær, sjokolade, aprikos og et hint av bringebær er dette en god kaffe når du vil kose deg litt ekstra. 

Månedens kaffe - prøv noe nytt i koppen!

Månedens kaffe - prøv noe nytt i koppen!

Hver måned trekker vi frem vår favorittkaffe, og med det oppfordrer deg til å prøve! Coffee of the World er en kaffeserie fra hele verden med unik kvalitet og smak. Hvilken er din favoritt?

Lag din egen julekaffe

Det er bare noen små grep som skal til for å få kaffen til å smake litt mer jul. 

Ha ½ ts kanel, 1 ts vaniljesukker og litt revet klementinskall i kaffen, og topp gjerne med oppskummet melk, fløte eller pisket fløte med et lite kaneldryss på toppen.

Julens kaffe og te er perfekt å gi bort i gave til den som har alt!
Noe varmt i koppen til julefrokosten er et must Noe varmt i koppen til julefrokosten er et must

Den beste juleteen

For deg som foretrekker te over kaffe, finnes det også gode alternativer med stemningsfull julesmak.

Prøv gode blandinger som peppermynte, nype, eple og kanel eller gode juleblandinger med krydder som kanel og nellik

Ikke glem te til jul