Faste julepriser hos MENY

Gode smaker hører julen til og vi har samlet våre julefavoritter som du får til en fast julepris resten av året.
Produktene er anbefalt av våre dyktige matarbeiderne, og mange av de kvernes, stekes, skjæres og tilberedes i butikk. Gode julesmaker til god julepris!

Julemat til fast julepris

Ferdigstekt ribbe, Jæren Smak ribbe, julekylling, fersk julefisk, nøttestek eller nykvernet medisterdeig? Hos MENY finner du det store utvalget av tradisjonell og spennende julemat til fast julepris. 

Kjøttfri jul? Ferdig julemat som kun trenger oppvarming:

Det beste tilbehøret til julematen

Tilbehøret er det som gjør julematen til julemat. God saus, smakfulle poteter og waldorfsalat er et must til julematen vi spiser til jul og nyttår. 

Lite tid til middag? Ferdige måltider du kun trenger å varme

Fast julepris på fisk til jul

Julens desserter til fast julepris

Ingen julemiddag er fullkommen uten en god dessert! Velg mellom klassisk riskrem, iskrem, karamellpudding eller andre deilige desserter som setter prikken over i-en på julefeiringen.

Fast julepris

Julekaker til fast julepris

Det blir ingen jul uten de klassiske julekakene! Hvis du ikke har tid til å lage selv, finner du de klassiske julekakene hos hos MENY til fast pris - hele julen.

Plukk og miks: 5 stk for 25 kr

Julens oster til faste julepriser

Noen oster må man ikke glemme til jul, og oster som Stilton, Edamer og lekker Heidalsost er intet unntak. Ikke bare er de gode på frokostbordet - de er også fine gaver til osteelskeren eller den som har alt.