Julekalendere 2022 - disse får du kjøpt hos MENY

Julekalendere 2022 - disse får du kjøpt hos MENY

Oppdatert 16. november 2022
Foretrekker du adventskalender med ren sjokolade, Smarties eller Ferrero Rocher? Eller hva med kalender fylt med lakris, godteri eller brus? Hos MENY kan du kjøpe et stort utvalg av julekalendere. Se hvilke som er på vei inn i butikken!

I MENY-butikkene står det allerede stabler som venter på små og store som ønsker å åpne 24 luker med hverdagslykke i desember. 

Nå kommer snart julekalenderene inn i butikkene, og vi venter spent! Her er noen av adventskalenderene du kan få kjøpt hos MENY før jul:

Emblem
Vi har et stort utvalg julekalendere, men salget er tilpasset etterspørselen i de ulike regionene.

Klassisk adventskalender med ren sjokolade

Kanskje den mest kjente julekalenderen! Fylt med små, firkantete biter av mørk melkesjokolade. Kalenderen er rimelig og prydes av nostalgiske juleillustrasjoner.

Perfekt for deg som ønsker en liten bit sjokolade hver dag til julaften!

Kinder Maxi julekalender

Nøttete og akkurat passe søt. Den klassiske julekalenderen fra Kinder Maxi er en av Norges mest populære og den finner du i alle MENY-butikker. 

Nyhet! Coca-Cola julekalender

I år kommer en eksklusiv kalender til butikkhyllene - en leskende kalender fylt med en miks av Coca-Cola produkter! Kjenner du en bruselsker, er dette garantert en julekalender som vil falle i smak. Vær tidlig ute, denne blir populær!

Fås i de fleste MENY-butikker og selges kun hos MENY.

Kinder kalenderhus

Kinders adventkalender kommer i et unikt format med fine detaljer som gleder store og små.

Kalenderen er en fin dekoration som skaper julestemning og inneholder ulike godbiter av Kinder sjokolade. Kinder kalenderhus fås i mange av MENYs butikker. 

Emblem
1 av 5 nordmenn kjøper julekalender i desember? Selv om julekalenderne er i butikk allerede fra slutten av oktober, er det mange som venter med å kjøpe.

Jacobs Utvalgte julekalender med sjokolade

En luksuriøs sjokoladekalender med lekker, håndlaget sjokolade av svært høy kvalitet.

Bak lukene finner du blant annet hvit sjokolade med lakristrøffel, mørk sjokolade med ristet nougat og flere andre fristelser.

Jacobs Utvalgte kalender med lakris

Denne kalenderen kom første gang julen 2019 og ble svært populær! En julekalender for deg som elsker lakris. 

Allergivennlig og vegansk julekalender

En smakfull adventstid til både allergikere og intolerante, samt de som ønsker et mer plantebasert kosthold!

Julekalenderen fra Sofree er et alternativ til melkesjokolade. Den er sertifisert vegansk og inneholder økologisk og Fairtrade-sertifisert sjokolade fri for melk, gluten og nøtter!

Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Rampenissen julekalender - 50 tips til rampestreker

Rampenissen julekalender - 50 tips til rampestreker

Rampenissen er en annerledes adventskalender, som oppfordrer til kreativitet og spenning for både store og små. Hva finner rampenissen på i desember? Her er mange kreative tips!

Look-O-Look julekalender med godteri

Look-O-Look er en spennende kalender med mye forskjellig godteri. Den inneholder både sure og søte ting. Bak de 24 lukene finner du blant annet mini lollipops, Mentos og en leke.

Look-O-Look får du i utvalgte MENY-butikker.

Emblem
Hele 20% av julekalendersalget skjer faktisk etter 1. desember? De aller fleste kjøper riktignok julekalender i løpet av de 3 siste dagene i november.

Ferrero Rocher julekalender

En perfekt julekalender for Ferrero Rocher-elskeren! Bak lukene finner du lekre sjokoladekuler i tre forskjellige smaker: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir. 

Fås på utvalgte MENY-butikker.

Smarties adventskalender fra Nestlé

Smarties sjokoladekalender er en fin start på høytiden til både store og små, en svært populær julekalender. 

Kalenderen inneholder mer enn de kjente sjokoladepalettene! Bak lukene finner man blant annet større sjokoladefigurer som er hule inni og som inneholder små smarties og annet godt.

Sjokoladekalender fra Jentene på tunet

En lekker sjokoladekalender med lokale sjokoladefristelser fra Selbu.

Kalenderen inneholder 24 smakfulle godbiter av deres prisvinnende sjokolade - perfekt til en god kopp kaffe i førjulsstria

Lakriskalender fra Jentene på Tunet

Adventskalender med fylte biter av velsmakende lakris i kombinasjon med sjokolade. I kalenderen døpt Lakrislykke finner du søt og salt lakris, lakris og sjokolade i kombinasjon med andre spennende smaker. Perfekt for lakriselskeren!

Anthon Berg julekalender

Dette er den perfekte julekalenderen for voksne. Kalenderen inneholder aller beste dragé-, marsipan- og pralinervariantene fra Anthon Berg – fra de kjente og kjære klassikerne til nye og spennende varianter. Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Lindt Teddy sjokoladejulekalender

Denne tradisjonelle julekalenderen fra Lindt er fylt med 24 biter sjokolade av høy kvalitet, som garantert vil gjøre julen enda hyggeligere. Med søte og stemningsfulle julemotiv av teddybjørner er dette en favoritt blant både barn og voksne.

Kalenderen finner du i utvalgte MENY-butikker. 

Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember Kos deg med et stykke luksussjokolade hver dag i desember

Swizzels godterikalender

Er du mer glad i godteri enn sjokolade? Da er julekalenderen fra Swizzels et godt valg! Her får du 24 luker fylt med spennende godteri. 

Swizzels julekalender får du kjøpt i utvalgte MENY-butikker.