Spennende julevarer du bør smake i år

Spennende julevarer du bør smake i år

Oppdatert 22. november 2022
Hvert år kommer det nye spennende juleprodukter i butikkene, og disse selges til jul. Vi har samlet julevarene du bør prøve i år!

Vi elsker nye produkter, og spesielt noe som smaker godt av jul! Hva med godteri eller yoghurt med julebrussmak, dessertsaus eller chips med smak av pepperkake? Her er årets julenyheter i butikk!

Prøv nyhetene

Nyheter med pepperkake

Det er få ting som smaker av jul som pepperkaker, og hvert år kommer noen nye varianter av pepperkaker i butikkhyllene. 

Pepperkakekuler fra Minde er en knasende sprø pepperkakekuler dekket av sjokolade, mens du kan toppe desserter og iskrem med den splitter nye Pepperkakesaus fra Idun

Vil du by julegjestene på noe godt, kan formkake med pepperkakesmak være en innertier. En saftig kake med deilig, krydret smak! Gifflar kommer også med en nyhet i kakehylla i år, med sine Gifflar Gingerbread

Noe annet som er godt å by på er lakriskuler med pepperkake fra Jacobs Utvalgte, eller hva med Sørlandsis med pepperkake til dessert til en av julens mange festmåltider? 

Klassiske pepperkaker i nye former

Vil du helst spise pepperkakene som de er, har det også kommet noen nyheter blant de tradisjonelle pepperkakene.

Mini pepperkakehus fra Eldorado har en boks med et byggesett for 6 små hus til pepperkakelandsbyen. Disse vil både store og små elske!

I tillegg kommer Berthas med pepperkakefigurer, en boks med et større utvalg figurer og fasonger som er perfekt til pynting - og spising. 

Julevarene går fort unna, og utvalget kan dermed variere fra butikk til butikk. Sikre deg dine favoritter tidlig!

Snacks og godteri med julevri

Juleskum med colasmak gjør en liten vri på det klassiske juleskummet vi kjenner så godt, mens Julebrus-vingummi fra Brynhild blir nok en av årets favoritter for vingummielskere. Her finner du både brun og rød julebrus i små vingummiflasker. 

Skumkarameller fra Nidar er den perfekte komboen for deg som digger juleskum, sjokolade og karamell. Her er en digg kombinasjon av alle tre! 

Få nyhetene levert hjem:

Julens sjokoladenyheter

For deg som synes sjokolade er et must, har det også kommet noen nyheter du bør prøve ut. 

Julenøtter fra Jacobs Utvalgte er en nøttemiks trukket med lys, mørk og hvit sjokolade. Kanskje det blir en fin gave til en nøtteelsker du kjenner? 

Anthon Berg kommer med to nyheter i sjokoladehylla; marsipanhjerter trukket med sjokolade, og et marsipanhjerte med nougat og sjokolade. Nam! Og for deg som elsker Toblerone, får du nå en fin gaveeske i juletrefasong med hvit, original og mørk Toblerone.

Yoghurt og julebrus i skjønn forening Yoghurt og julebrus i skjønn forening

Skyr med smak av julebrus

Det er ikke til å stikke under stol at vi elsker julebrus, så hva er vel bedre enn å kombinere yoghurt med smaken av julebrus? Nå snakker vi skikkelig julefrokost! 

Drikke og julebrus

Det blir ikke jul uten julebrus, og hvert år kommer det noen nye utfordrere i rekkene til de klassiske og folkelige julebrusene. Kan disse bli noen nye favoritter? 

Solo Super julebrus ble laget i samarbeid med bruselsker og blogger Linnea Myhre, og smaker av bringebær og vanilje. Vil du ha en julebrus med friskere smak, er Gamlebyens Julebrus fra Nøisom bryggeri et godt valg, med ekte rips og bringebær.

For den som vil prøve noe helt nytt, byr Rampebrus fra Berentsen både på en julebrus med helt ny smak og farge. TINE har har også lansert en sukkerfri iste med julebrussmak - en god tørsteslukker.

For deg som vil styre unna brus men fremdeles vil ha litt smak av jul, har Eldorado en ny variant av Boble med julebrussmak.

Julekalender for bruselskere

I år blir en helt ny kalender tilgjengelig for alle MENY-kunder - nemlig en bruskalender fra Coca-Cola. Kalenderen består av en brusmiks fra Coca-Cola, og kan kun kjøpes hos MENY. 

Ikke glem de klassiske julevarene

Det kommer mange julevarer til butikk som kun finnes rundt juletider. Ikke alle er nye, mange kommer år etter år. 

Julemarsipan er et must, og det samme er julebrus og gløgg. Det er også mange av tidligere nyheter som har blitt nye juletradisjoner. Prøv Sørlandschips med smak av pinnekjøtt eller ribbe, eller hva med julebrussaft?

Sikre deg dine julefavoritter: