NM 2021: Norges beste pinnekjøtt får du hos MENY

NM 2021: Norges beste pinnekjøtt får du hos MENY

Publisert 18. november 2021
Norgesmesterskapet for kjøttprodukter 2021 har gått av stabelen, og en rekke MENY-produkter har fått velfortjent gull, sølv og bronsemedaljer. Dette er pinnekjøttet som fikk medalje i NM - og du får selvsagt kjøpt det hos MENY.

Blant årets vinnere finner vi både Jacobs Utvalgte og flere Matskatt-leverandører. Utvalget varierer fra butikk til butikk. Dette er vinnerne i år:

Norges beste pinnekjøtt fra Smedstuen gård

I kategorien urøkt pinnekjøtt, stakk pinnekjøttet fra Smedstuen gård av med seieren og kan smykke seg med tittelen som Norgesmester 2021. 

Pinnekjøttet finner du i utvalgte MENY-butikker.

Gullmedalje - Jacobs Utvalgte pinnebog

Liker du mer kjøtt på pinnekjøttet, er pinnebog noe du bør prøve. Vårt pinnekjøtt fra Jacobs Utvalgte - som lages av pølsemaker A. Idsøe - gikk rett til topps i sin kategori. 

Jacobs Utvalgte pinnebog finner du i alle MENY-butikker. 

Råvaren til Jacobs Utvalgte pinnekjøtt er lam fra Jæren Smak. Slikt blir det godt pinnekjøtt av!

Gullmedalje - Brødr. Ringstad

Urøkt pinnekjøtt fra Brødr. Ringstad stakk også av med en velfortjent gullmedalje. Her er fokuset på gode råvarer stort, og det gjenspeiles i smaken.

Pinnekjøttet fra Brødr. Ringstad får du i utvalgte MENY-butikker.

Sølvmedalje - Jacobs Utvalgte

Røkt pinnekjøtt fra Jacobs Utvalgte stakk av med sølv i årets NM. Dommerene trakk spesielt fram den delikate røyksmaken og god konsistens. 

Røkt pinnekjøtt fra Jacobs Utvalgte finner du i alle MENY-butikker.

Bronsemedalje - Jacobs Utvalgte

Urøkt pinnekjøtt fra Jacobs Utvalgte ble premiert med bronse, og dommerne likte spesielt at dette var et lettspist og mildt pinnekjøtt med delikat farge som så svært innbydende ut. 

Urøkt pinnekjøtt fra Jacobs Utvalgte finner du i alle MENY-butikker.

Prøv pinnekjøtt fra Jacobs Utvalgte

Gull- og sølvvinner fra MENY Helgeroa

Visste du at noen MENY-butikker lager sitt eget pinnekjøtt? På MENY Helgeroa lages røkt og urøkt pinnekjøtt hver jul, og i år ble de premiert gull for røkt og sølv for urøkt pinnekjøtt. 

Pinnekjøttet kaller de Søndersrød og lages av ferskvaresjef Espen. Du får kjøpt pinnekjøttet på MENY Helgeroa utenfor Larvik. 

Flere medaljevinnere hos MENY

Du finner flere premierte pinnekjøtt hos MENY. Flere er lokale matprodusenter som ikke leverer i hele landet, og dermed varerer utvalget fra butikk til butikk. 

  • Heidrun (gull for pinnekjøtt av kje og urøkt pinnekjøtt)
  • Mydland (gull for røkt og urøkt pinnekjøtt)
  • Fjellgarden Hovden (bronse for røkt pinnekjøtt)