Besøk MAT*LARM-festivalen 23-24. september 2022

Besøk MAT*LARM-festivalen 23-24. september 2022

Publisert 13. september 2022
Er du i Oslo 23-24 september? Da bør få med deg MAT*LARM-festivalen! I løpet av disse dagene skal lokalmaten hylles, og det gjøres ved å skape matfest i hele byen. MENY er selvsagt med på feiringen.

MAT*LARM arrangeres i år for tredje gang, og festivalen bugner av matopplevelser over hele Oslo. Her får dyktige bønder og kokker virkelig vist seg fram!

Det skal arrangeres spennende matløyper, matkino på St. Hanshaugen og mat- og drikkekurs for å nevne noe. Festivalen og arrangementene blir spredd over hele byen, slik at du kan finne noe i ditt nærområde, men også besøke andre deler av byen for å smake god mat og drikke. 

MATLARM hos MENY

Med butikken full av lokalmat og Matskatter, vil mange av våre butikker være med på feiringen. Vi er med på moroa med både matløyper og smaksprøver med lokalmat i fokus. 

Fredag kl. 12-18 og lørdag kl. 11-17 kan du smake på Matskatter i mange MENY-butikker i Osloområdet. 

Matløyper

Matløypene er guidede turer med flere stopp hvor du kan nyte god mat og drikke med et spesielt tema. Disse turene må du kjøpe billett til og det er 4 stopp på hver tur. 

  • Resteløypa
    Bli med på digg restefest med god mat og drikke! Besøk Dapper bar, Funky Fresh Foods, MENY Ringnes Park og Ringnes Brygghus.
  • Melkeløypa
    Norsk melk er i ypperste klasse. Er du en osteelsker er denne løypa for deg! Her kan du smake deg gjennom Winther Restaurant, MENY Vika, Gutta på Haugen og Der Peppern Gror. 

Løypene arrangeres 1 gang på fredag og 1 gang på lørdag. Sørg for å skaffe deg billett i tide! 

Kjøp billetter her

Hvilke butikker har smaksprøver?

Lyst til å smake god lokalmat? Følgende butikker serverer gode smaksprøver på fredag og lørdag: 

Bekkestua, Bjølsen, Colosseum, Høvik, Jarhuset, Løren, Ringnes Park, Rykkinn, Røa, Sandvika, Skedsmo, Skjetten, Tveita, Vika, Østerås og Åråsen.

Her vil vi tilby smaksprøver på fredag fra kl. 12.00 og på lørdag fra kl. 11.00.

Afterwork hos Jacobs Majorstuen

Fredag 23. september kl 17.00-18.00 får du servert norsk sider og ostehåndverk i verdensklasse på Jacobs Majorstuen.

Ragnhild Eithungjerde (Balholm) presenterer Sider fra Balholm, Åkre og Gardsbrenneriet.

Svein Erik Backlund, osteekspert fra Oluf Lorentzen parrer utvalgte gode norske oster til sideren sammen med Osteansvarlig Linda fra Jacobs Majorstuen.

Emblem
MENY er hovedsamarbeidspartner på årets MAT*LARM-festival? Vi elsker lokalmat, og på årets festival kan du smake mange av de gode Matskattene vi brenner for!

Oslo Byfestival - Sunnspirasjon i Spikersuppa

Barna er ikke glemt, og i Spikersuppa finner du en rekke aktiviteter for barna, lørdag 24.09., kl 10.00-18.00. Sammen med Osly Byfestival lager vi i MENY et arrangement for barn der vi ønsker å inspirere barna til å spise mer fisk. Her blir de kjent med Kaja Kveite, Ludvik Laks og vennene deres, smake ulike fiskeslag og delta i leker. 

Møt Malin og Mimoun, som er finalister NM i sjømat, smak på sushi og sjørøverniste eller sykle din egen smoothie med Balholm. Denne dagen vil du også kunne møte venner fra NRK Super, Vennebyen og Paw Patrol!

Alle barn som har deltatt på arrangementet vil få utdelt et eget Fiskeknappen diplom.

Hils på fiskene

Hils på fiskene

Hva kan ditt barn om fisk? La dem få hilse på Brage Breiflabb, Kaja Kveite, Ludvig Laks og alle vennene deres.