Matstreif matfestival 2019 Se video

Matstreif matfestival 2019

Matstreif er Norges største matfestival, hvor lokalmatprodusenter fra hele landet samles for å vise frem det store mangfoldet Norge kan by på. Matarbeidere fra MENY og mange av våre spennende matskattprodusenter kan du treffe i MENY-teltet Rådhusplassen under hele festivalen.

Velkommen til MENY-teltet på Matstreif:

Fredag 6. september  kl. 11 – 19

Lørdag 7. september kl. 10 – 19

Håper vi ses!

I MENY mener vi alvor når vi satser på lokalmat. Vi kaller dem matskatter, produktene med klar lokal identitet, unike smaker og gode historier - den beste maten Norge kan by på, som vi vil tilby i våre butikker.

Samtidig er vi opptatt av å ta vare på de rike norske mattradisjonene og være med å støtte opp om kreative matgründere og bønder. Lykkes produsentene, lykkes også vi!

Derfor deler vi årlig ut MENYs matskattstipend, og hvert offentliggjøres vinneren denne helgen. Samtidig er det viktig at disse skattene er tilgjengelig for forbruker.

  • Les mer om Matskattstipendet her 

Denne helgen hvert år samler vi mange av våre spennende matskattprodusenter i ett stort telt på Rådhusplassen.

Her vil du kunne smake deg gjennom lokalmatnorge og det er også mulig å kjøpe med seg matskattene hjem fra festivalbutikken.

Du finner oss i enden av Rådhusplassen mot Akershus festning og dette er noen av matskattprodusentene som du finner i MENY-teltet.