MENY Feirer 30 år

MENY feirer 30 år i år, og i den anledning vil vi si tusen takk til alle kundene våre. Det er dere som gjør det mulig for oss å spre matglede og inspirasjon hver dag. Vi tror på at stort utvalg, ferske råvarer og lokale matskatter gjør middagsbordet mer spennende. Tusen takk for 30 år med matglede!

Vi feirer med mange gode tilbud

Matglede gjennom 30 år

Fra franske poteter, løvbiff og pizza til fredagstaco og hamburger - vi har spist mye godt de siste 30 årene! Våre matvaner utvikler seg stadig, og nye spennende retter får plass på middagsbordet i de norske hjem. I 30 år har MENY vært opptatt av det store utvalget, slik at du kan lage din favorittrett til hverdag og helg. 

30 år med fantastiske matarbeidere og lokale produsenter

I MENY kaller vi alle våre ansatte for matarbeidere. De er det viktigste vi har! Matarbeidere formidler matkunnskap og skaper gode kundeopplevelser i butikk. I tillegg har vi satset hardt på lokale produsenter vi har stor tro på. Produktene deres kaller vi for Matskatter, og alle er nøye utvalgt av våre egne kokker og fagarbeidere. 

Smak en av våre håndplukkede Matskatter:

30 år med matinspirasjon

Før fikk vi inspirasjon til nye retter fra kokebøker, i ferskvaredisken og fra reiser. Mens vi fremdeles blir inspirert i butikk og på reise, er kokeboken nå digital. Feire med oss og lag en god kake! Vi har over 200 kakeoppskrifter du kan velge i.

-30% på et stort utvalg lekre kaker:

Alt du trenger - og mye mer

Har du begynt å tenke på julekakene, eller vil du fyre opp grillen et par ganger til før året er omme? Vi har alt du trenger til rask og enkel hverdagsmat, og til lekre søndagsmiddager og helgefrokost. Bli inspirert med våre gode oppskrifter som du enkelt kan handle og få levert hjem med noen få klikk. 

Enklere handel hos MENY

Vi har utviklet oss mye på 30 år, og jobber hardt for å gjøre det enkelt å handle, planlegge handelen, finne gode oppskrifter og inspirasjon. Fra å måtte dra på butikken hver gang du skulle ha mat, kan du nå handle mens du sitter i sofaen, og få maten levert helt til døren. Perfekt i en hektisk hverdag!

Kupongtilbud for alle Trumf-medlemmer:

Emblem
Du får mange ekstra fordeler som Trumf-medlem og MENY-kunde? Digital kvittering, mulighet til å reklamere på varer med få tastetrykk, lagre oppskrifter og lage handlelister er bare noen av fordelene du har.