Takeaway: varm middag på farten

Takeaway: varm middag på farten

Hos oss får du alltid varm middag, klar til å spises. I Takeaway-disken finner du blant annet deilig lasagne, mac'n cheese, biff stroganoff, klassisk lapskaus, burger og BBQ Chicken.

Tar du turen til Takeaway-disken i vår middagsavdeling vil du garantert finne noe du har lyst på til middag. Her finner du en egen varmdisk fylt med spennende retter, som er klare til å nytes på de dagene du har litt dårlig tid. 

- Rettene i Takeaway-disken er laget av våre kokker, og passer perfekt når du er på farten og trenger en god middag, eller når du ønsker at noen andre skal lage middagen for deg. Rettene er ferdig lagt opp og er spiseklare, forklarer Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-Lauget, MENYs egne mateksperter. 

Ta en kikk i Take-away disken neste gang du er hos MENY! Ta en kikk i Take-away disken neste gang du er hos MENY!
Velg mellom retter som biff stroganoff, pytt i panne, grillet kylling, burgere og et stort utvalg tilbehør som fløtepoteter og ovnsbakte grønnsaker!
Varm lunsj, rask middag eller bare lyst på noe godt og enkelt? Da er Takeaway fra oss en god løsning! Her finner du mange spennende varmretter som er klare til å nytes, som biff stroganoff, pytt i panne, grillet kylling, burgere og et stort utvalg tilbehør som fløtepoteter og ovnsbakte grønnsaker. Varm lunsj, rask middag eller bare lyst på noe godt og enkelt? Da er Takeaway fra oss en god løsning! Her finner du mange spennende varmretter som er klare til å nytes, som biff stroganoff, pytt i panne, grillet kylling, burgere og et stort utvalg tilbehør som fløtepoteter og ovnsbakte grønnsaker.

Favoritter i Takeaway-disken  

I tillegg til kjente retter, som varme karbonader og lunsjkaker, ulike varianter av potet og pizzabaguett, finner du flere komplette middagsretter.

Homestyle lasagne er MENYs egen lasagne, og serveres med parmesan og gresk salat. Velger du grillet kylling kan du fritt velge mellom smaker fra Sticky Fingers sausene. I tillegg får du klassikeren biff stroganoff med potetmos.

Hva med deilig lasagne til lunsj eller middag? Du finner den ferdig i Takeaway-disken! Hva med deilig lasagne til lunsj eller middag? Du finner den ferdig i Takeaway-disken!
Takeaway: 3 retter du vil elske

Takeaway: 3 retter du vil elske

Dårlig tid, eller kanskje du bare ønsker at noen andre skal lage middag i dag? Da er Takeaway fra MENY løsningen for deg.

Velg tilbehøret du liker best

I tillegg har vi innført en egen tilbehørsmeny hvor du enkelt kan ta med deg det tilbehøret du ønsker, fra ris og fløtepoteter til ovnsbakte grønnsaker og bestselgeren brokkolisalat med bacon. 

- I disken finner du alt du trenger, fra hovedrett til tilbehørsprodukter, samt kniver, gafler og servietter, forklarer Espen. 

Velg mellom blant annet: 

  • Potetmos
  • Kokt ris
  • Ovnsbakte poteter
  • Fløtegratinerte poteter
  • Ovnsbakte grønnsaker
  • Brokkolisalat
  • Gresk salat
  • Rundstykker 
  • Focaccia
  • Smør 

- Er du sulten er det bare å ta turen innom!

Emblem
Husk også at du kan lage gode og varierte salater i salatbaren, som godt tilbehør til for eksempel kylling fra take-away disken!