Enkel og rask middag med kjøttboller
Det er enkelt å lykkes med kjøttboller, i alle fall om du bruker våre ferdige, hjemmelagde. Dette er ferske og ferdige kjøttboller med høyt kjøttinnhold, og er klare til å stekes.
Velg mellom klassiske kjøttboller med salt og pepper, som er perfekt til den tradisjonelle middagen, eller italiensk-inspirerte kjøttboller med italienske urter, som er perfekt til tapas og pizza.
Slik tilbereder og steker du kjøttboller
I stekepanne: Stek kjøttbollene i smør eller olje på middels varme i 10-12 minutter.
I stekeovn: Forvarm stekeovnen til 180 grader, stek kjøttbollene på brett midt i ovnen i 15 minutter.
I stekepanne med saus: Brun kjøttbollene i panne med smør eller olje på middels varme i 4 minutter, ha deretter kjøttbollene over i sausen og la de trekke i 5-7minutter.
Middagstips med kjøttboller
Kjøttboller kan varieres i det uendelige! Hva med å lage?
- Kjøttboller med fløtesaus og potetmos
- Pasta med kjøttboller og tomatsaus
- Wok med kjøttboller, grønnsaker og nudler
- Pizza med kjøttboller
- Pastasalat med kjøttboller
- Kjøttboller til tapasbordet