MENY ferdigpizza med unik pizzatopping

MENY ferdigpizza med unik pizzatopping

Glad i ferdigpizza? Da bør du prøve pizzaene fra MENY! Velg mellom 3 ferske ferdigpizzaer med gode smaker som blåmuggost og skinke, cheddar, chorizo, vellagret Valdres ost og salami og parmesan.

Pizzaene du får hos MENY er bakt på egen surdeig, og deigen er godt modnet før den blir stekt. Det gjør at du får frem alle de gode smakene i melet, og pizzaen får en akkurat passe seig og sprø kant, og den den tynne bunnen blir sprø og saftig. 

Hver pizza formes for hånd, og alt er laget fra bunnen av.

- Den perfekte pizzaen har akkurat passe tynn bunn, en smakfull tomatsaus og toppes med akkurat passe med gode og smaksrike oster. Akkurat sånn er vår pizza, forteller Lene Kristiansen ved MENY Rona

Legg i handlelisten nå:

Vår egen pizza finner du både i butikk sammen med de andre smakfulle ferdigrettene under konseptet Ukens middag - klar til å varmes, og i nettbutikken meny.no.

Velg mellom tre spennende smaker! 

Pizza Classic - med skinke og cheddar

En klassisk pizza med milde smaker av paprika, god, engelsk cheddar og paprika. En favoritt hos mange, også hos barna. 

Napoli pizza

Én av to pizzaer med matskatten Bufarost fra Valdres. En smaksrik ost som hever smaken.

Bufarost fra Valdresmeieriet er ystet for hånd av Stølsmelk fra Valdres. Deretter blir den skåret fra ostehjul som er lagret på trehyller i minimum tre måneder – og god lagring blir til god smak – noe som igjen gir god pizza. Denne smaksrike osten får komme til sin rett uten å konkurrere med mange andre ingredienser, i kombinasjon med Jacobs Utvalgte salami er dette en vinner som er enkel, men rik på smak. 

Spicy pizza

Også denne pizzaen er toppet med Bufarost fra Valdres, men her i kombinasjon med Jacobs Utvalgte chorizo. En veldig god chorizo med masse smak og akkurat passe kick til å gi en god varme i munnen.

Velg mellom pizza med skinke og cheddar, pizza med chorizo (Tind), cheddar og vellagret Valdres ost og pizza med salami Napoli og parmesan. Velg mellom pizza med skinke og cheddar, pizza med chorizo (Tind), cheddar og vellagret Valdres ost og pizza med salami Napoli og parmesan.
Laget av oss, nytes av deg!