Ukens middag - Nyheter!

Ukens middag - Nyheter!

Det er tid for nyheter i MENY. Det betyr også nye, gode smaker i vårt konsept "Ukens middag", som gir deg raske, enkle og gode retter i hverdagen.

Ukens middag gir deg raske og gode middagsløsninger. Konseptet "Ukens middag under 20 minutter"  gir deg middager som du enkelt lager selv med kun 4 ingredienser.

"Ukens middag - Klar til å varme" gir deg gode og næringsrike ferdigretter. Disse spennende nyhetene er komplette middager som kun skal varmes.

Matnyheter høsten 2020

Matnyheter høsten 2020

Høstens nyheter 2020 er på vei til butikk. Prøv Urge smooth mango, Skyr med salt karamell, grønnsaksris og mye mer! Se alle høstens nyheter i MENY her.

MENYs egne supper

Suppene våre er blant våre mest populære produkter, og vi er stolte av de gode smakene. Fiskesuppen og Thai kyllingsuppe kjenner du kanskje fra før, men nå introduserer vi i tillegg 3 nyheter. 

Suppene i Ukens middag konseptet er favoritter hos våre kunder. Suppene i Ukens middag konseptet er favoritter hos våre kunder.

MENY Hitramat krabbesuppe

En smakfull og fyldig suppe med kjøtt fra Hitrakrabbe, kokt på skalldyr- og fiskekraft med innslag av tomat og gode krydder som stjerneanis og chili.

Denne varmer du raskt selv, og i lokket finner du fersk fisk og gresskarkjerner som du tilsetter suppen de siste minuttene før servering. 

Suppen er utviklet av Hitramat i samarbeid med MENY-Lauget. 

MENY ferdig tomatsuppe

En kremet og fyldig tomatsuppe av ferske og soltørkede tomater, fløte, kyllingfond, basilikum og hvitløk. Suppen er utviklet av våre egne kokker i MENY-Lauget.

Suppen kommer i ståpose og skal kun varmes. Server den gjerne med ferskt brød. 

Tilsett litt spicy chorizo, god rømme og revet parmesan ved servering for ekstra smak.

MENY ferdig thaisuppe

En krydret og god suppe full av smak. Suppen er laget av kokosmelk og kyllingkraft, samt gode grønnsaker som løk, gulrot og paprika. Ingefær, chili, koriander og sitrongress gir suppen den klassiske thaismaken. 

Suppen trenger kun å varmes. Lyst til å prøve den som gryte? Tilsett kylling, fisk eller skalldyr og server med ris eller nudler. 

Prøv en av de nye suppene:

Visste du at ved å tilsette mer fisk, krabbe eller kylling, så kan du enkelt gjøre om de gode suppene til varmende gryteretter? Da metter de også fler.
MENYs egne supper

MENYs egne supper

MENYs ferske supper er Norges mest solgte supper i dagligvare. Hvilken er din favoritt?

3 varmende høstretter

De neste tre rettene kjennetegnes alle av de er som skapt for høsten. Varmene, mettende og runde i smaken. Alle skal kun varmes og er ellers klare til å spises.

Prøv en av de nye rettene:

Viltgryte med elg og potetmos

En fyldig viltrgyte rik på smak, laget med elgskav, einebær, brunost og hele tyttebær. Du får også med myk potetmos og ovnsbakt gulrot. 

Svinenakke med ølsaus

Ølsausen er en av favorittene til MENY-Laugets leder, Espen S. Lie. Den er laget av bayerøl med god løksmak, tomat og kraft.

Her får du den sammen med mør og langtidskokt svinenakke, potetmos, surkål og ovnsbakte gulrøtter. Nydelig tradisjonsmat med smaker som harmonerer godt. 

Chili con carne

En smaksrik tex-mex gryte med storfekjøtt, løk, røde bønner og tomater. Masse god smak, litt chili, men ikke mer enn at du kan servere den til hele familien. 

Server gjerne noen tacofavoritter til chili con carne , som nachochips og rømme. Du kan til og med servere den i tortillas med salsa, rømme og revet ost. Skikkelig digg hverdagstaco!
Les mer om Ukens middag - Klar til å varme