Handle i nettbutikken og vinn kalender fra Coca-Cola

Handle i nettbutikken og vinn kalender fra Coca-Cola

MENY lodder ut 110 Coca-Cola julekalendre blant alle kunder som bestiller levering fra MENY nettbutikk fredag 26 eller lørdag 27 november.

Om konkurransen

Nå har du muligheten til å vinne Coca-Colas julekalender med 24 luker med favoritter som Coca-Cola, Coca-Cola Uten sukker, Sprite, Urge og Fanta! 

Vi lodder ut 110 kalendre blant alle våre netthandelskunder som bestiller med levering fredag 26 eller lørdag 27 november. 

Hvordan deltar jeg

Meld deg meld deg på konkurransen på denne siden og handle i MENYs nettbutikk med levering på fredag 26 eller lørdag 27 november fra MENYs nettbutikk, så er du automatisk med i trekningen av 110 julekalendre fra Coca Cola. 

110 vinnere trekkes tilfeldig blant alle som oppfyller kriteriene over om hvordan man kan delta i konkurransen og bli kontaktet per e-post eller telefon. 

Konkurransevilkår

Hvem har ansvar for konkurransen?

MENY AS, Postboks 330 Skøyen, 0213 Oslo

Når foregår konkurransen?

I uke 47,  2021

Hvem kan delta?

For å kunne delta i konkurransen må du:

  • Være Trumf-medlem.
  • Handle med levering på fredag 26 eller lørdag 27 november fra MENYs nettbutikk. 
  • Være bosatt i Norge
  • Ha mottatt informasjon om aktiviteten i nyhetsbrev eller sett en annonse om dette på Facebook. Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.
  • Ha meldt seg på aktiviteten gjennom link i nyhetsbrev eller via påmeldingsknapp på meny.no

Misbruk:

Ved mistanke om juks, for eksempel ved mistanke om misbruk av identitet, har MENY rett til å sjekke og utelukke deltagere. MENY forbeholder seg retten til å holde tilbake premier dersom det avdekkes at en deltaker har jukset.

Spørsmål:

Spørsmål omkring konkurransen kan rettes til nettbutikk@meny.no 

Personopplysninger

Dine personopplysninger blir brukt i konkurransen kun for å trekke en vinner. Opplysninger om vinnere blir oppbevart i fem år. Opplysninger om øvrige deltakere slettes en måned etter at konkurransen er over. Vinnerne trekkes og kontaktes av Trumf. Kontaktinformasjon på vinnerne sendes til Coca-Cola Europasific Partners Norge som gjør selve utsendelsen av gaven. Etter at gaven er sendt ut, vil personopplysninger til vinnerne slettes hos Coca-Cola Europasific Partners Norge.