Sjekk disse vegetarnyhetene hos MENY

Sjekk disse vegetarnyhetene hos MENY

Gladnyhet: En stadig økende vegetartrend betyr en rekke nye vegetar og vegan produkter hos MENY. Vi elsker vegetarnyheter!

MENY ønsker å inspirere til et grønnere kosthold, og er derfor glade for å kunne tilby kundene våre flere vegetariske og veganske produkter!

Dette er vårens vegetarlanseringer (Vær klar over at ikke alle MENY-butikkene har alle disse produktene)

Middag og ferdigretter

VegMe Vegoboller med mos. Bollene har stekeskorpe og serveres i havrebasert saus med vegansk potetmos og tyttebærsyltetøy som tilbehør. VegMe Tikka Masala er den indiske klassikeren laget med pulled VegMe i en smaksrik og kremet masalasaus. Gryten serveres med jasminris, toppet med sultanrosiner.

I frysedisken finner du  en ny Veganpølse fra Hälsens kök og kjøttdeigerstatningen Incredible Mince fra Hälsens kök. Du finner også Grandiosa, Norges mest solgte frossenpizza, i en kjøttfri variant. Grandiosa Mandagspizza er en digg grønnsakspizza rikelig toppet med store grønnsaksbiter og tre oster.

Frokost-produkter

Nam-nam! Mye spennende nytt å putte på brødskiva eller i ostesmørbrødet. Mills lanserer tre plantebaserte grønnsakspålegg under navnet «Plantego», tiltenkt vegetarianere og veganere. 

De tre smaksvariantene er grillet paprika, rødbet og avokado/kikerter:

Ønsker du å varme sandwichen din, kan du teste ut skivet Go vegan Cheddar Cheese. Og er du fysen på noe søtt, kan du kose deg med Vegansk sjokoladepålegg med hasselnøtt på brødskiva.

Ellers kommer det to nye plantebaserte kokosyoghurter fra Green start og tre planteplantebaserte melkeprodukter i den nye serien «Mylk» fra Rebel Kitchen.

Kos og snacks

Maarud vil være med på den grønne bølgen, og lanserer Veggie Straws. Dette er et helt nytt snacksprodukt laget av poteter, mais, spinat, tomater og rødbeter.

I tillegg kommer det en rekke veganske sjokolader. Vgan lanserer hvit sjokolade med salt karamell, sukkerfri mørk sjokolade med 85% kakao og melkesjokolade med hasselnøtter og hvitmorbær. Alle sjokoladene er glutenfri, melkefri og soyafri i tillegg til å være økologisk og Faitrade-merket. 

I tillegg kommer det en rekke veganske sjokolader. Vgan lanserer hvit sjokolade med salt karamell, sukkerfri mørk sjokolade med 85% kakao og melkesjokolade med hasselnøtter og hvitmorbær. 

Alle sjokoladene er glutenfri, melkefri og soyafri i tillegg til å være økologisk og Faitrade-merket. 

Matnyheter høsten 2019

Matnyheter høsten 2019

Høstens nye matvarer for 2019 er snart i butikk. Slikkemunner, frokost-elskere, folk på farta og de som vil spise grønnere kan glede seg litt ekstra til nye produkter.