Desserter til nyttårsaften

Desserter til nyttårsaften

Lurer du på hvilken dessert du skal servere på nyttårsaften? Vi har plukket ut populære oppskrifter og enkle tips til ferdig nyttårsdessert som passer etter festmiddagen.

Uansett hva du serverer til hovedrett, er avslutningen også viktig når man skal feire inngangen til det nye året.

Her er noen forslag til deilige desserter som passer på nyttårsfesten.

Tradisjonell riskrem

Riskrem er en dessert vi ikke blir lei av til julens anledninger, og den hører også hjemme på nyttårsbordet. Lag din egen, eller kjøp ferdig riskrem og saus.

Klassisk Créme Brûlée 

Créme Brûlée er en klassisk dessert som er en perfekt avslutning på nyttårsaften. Den er dessuten enkel å lage og vil imponere gjestene stort.

Rask Créme Brûlée

En annen fordel med creme brulee når du skal ha gjester er at den kan gjøres ferdig god tid i forveien, og kun «karamelliseres» rett før servering.

Panna Cotta til dessert 

Panna cotta kan lages med mange ulike smaker, noe som gjør den perfekt til de fleste retter. Lag en klassisk panna cotta med bringebærsaus, sjokolade panna cotta eller en frisk panna cotta med lime.

Iskake til dessert

Iskrem er en favoritt blant både voksne og barn! Kjøp ferdig iskake og pynt med friske bær for en enkel og delikat dessert. Enkelt og veldig godt!

Server gjerne med sjokolade- eller karamellsaus, hakkede nøtter og annet godt til.

Imponer med sjokoladefondant

Det finnes knapt noe mer imponerende å servere enn en lun sjokoladefondant med flytende, kremet kjerne. En favorittdessert til de fleste anledninger!

Hos MENY finner du ferdig sjokoladefondant om du synes det er vanskelig å lage sjokoladefondant fra bunnen av!

Frisk sitrussalat med sjokolade

Ønsker du et  lettere alternativ som avslutning på måltidet? En lekker, frisk og søt dessert med sitrus er en god avslutning på nyttårsmiddagen.

Andre fruktsalater er også et godt alternativ. Du kan også servere med alt fra yoghurt til iskrem eller pisket krem.

Ikke glem at det er lov å få litt hjelp i høytiden! Kjøp ferdig dessert, iskake eller kake til kakebordet - så kan du heller fokusere på noe annet i juletiden.

Gjør det enkelt - kjøp ferdig dessert: