Vinterens råvarer i sesong
Amalfi sitron
Italiensk sitron som kun er tilgjengelig i januar - mars. Amalfi-sitronen er regnet som verdens aller beste sitron – og nå i sesongen får du den hos MENY. Den har en helt spesiell aroma og er utrolig saftig.
Reker og blåskjell
Til tross for at reker, loff og majones smaker herlig av sommer, er faktisk ikke rekene på sitt aller beste der vi nyter dem en sen sommerdag. Når vinteren kommer og det blir kaldere i vannet, gir det nemlig optimale levevilkår for skalldyr og skjell.
Kjøp vinterens beste skalldyr:
Rød appelsin
Den røde appelsinen importeres fra Sicilia, og er kun tilgjengelig i januar-mars. Også kalt blodappelsin, som høres lite fristende ut, men denne appelsinen med det rare fruktkjøttet er faktisk en delikatesse!
De røde appelsinene er nemlig søtere enn sine oransje søsken, og har en unik smak som gjør dem fortjent til tittelen som en ekte dessert-appelsin.
Skrei og andre delikatesser
Skrei er eksklusiv festmat som du kun kan nyte fra januar til april. Kjøttet er hvitt og delikat, har en fin fasthet og ikke minst - en fantastisk smak!
I sesong finner du skrei og andre delikatesser som torsketunger, skreitunger, torskerogn og lever i fiskedisken hos din lokale MENY-butikk.
Kjøp årets ferske skrei i fiskedisken
Adora tomaten
Glad i tomater? Da bør du smake den spanske Adoratomaten - en særegen tomat med en helt unik smak. Kanskje du har sett den på ferie? Du får kjøpt den hos MENY fra november til mai.