10 tips til rask og enkel feriemat

10 tips til rask og enkel feriemat

La noen andre forberede middagen for deg i ferien. Her får du 10 gode tips til rask og god feriemat, som barn og voksne setter pris på.

Våre matarbeidere har gjort middagsforberedelsene for deg, slik at du kan roe ned og nyte ferien – uten å måtte tenke på hva du skal ha til middag i dag. 

Her kan du lese om våre beste tips til rask og enkel feriemat:

Lunsjkaker og karbonader

Varme karbonader og lunsjkaker er enkel sommermat som kan spises som hamburger i brød, på en brødskive eller sammen med en god salat. Karbonadekakene og lunsjkakene kan varmes i ovn, på stekepannen eller på grillen. I hele sommer får du ferdige lunsjkaker og karbonadekaker i ferskvaredisken til fast sommerpris: 

Stekt karbonade i fersk focaccia er perfekt lunsj eller rask middag. Topp med rødløk og ailoi. Stekt karbonade i fersk focaccia er perfekt lunsj eller rask middag. Topp med rødløk og ailoi.

Smakfulle supper med fersk topping

Mer tid til hagekos, og mindre tid på kjøkkenet. Suppene fra MENY trenger kun å varmes i kjele, og trekke sammen med toppingen av ferske gode råvarer i ca. 3 minutter.

I serien finner du bestselgerne kremet fiskesuppe og thai kyllingsuppe - i tillegg til vegetarsuppene søtpotet med kokos, blomkålsuppe og gulrotsuppe.

MENYs egne supper

MENYs egne supper

MENYs ferske supper er Norges mest solgte supper i dagligvare. Hvilken er din favoritt?

I vår salatbar kan du plukke & mikse din egen favorittsalat, eller du kan velge tilbehøret til grillmaten. Raskt og enkelt!

Nygrillet spareribs

Våre nygrillede spareribs er klare til å nytes! Både coleslaw og focaccia er perfekt som tilbehør. Ikke glem en klissete, søt-sterk grillsaus til spareribs. Vi anbefaler sausene fra Sticky Fingers. 

Spareribs er faktisk enklere å grille enn grillpølser. Mens den griller seg selv på indirekte varme, kan du bruke tiden på å lage tilbehøret. Spareribs er faktisk enklere å grille enn grillpølser. Mens den griller seg selv på indirekte varme, kan du bruke tiden på å lage tilbehøret.

Sunn og god fiskewok 

Fiskewoken fra MENY kan tilberedes på mange ulike måter, og er en rask, sunn og smakfull middag for hele familien. 

Fiskenwoken kan brukes i fiskesuppe, grilles i folie,  på grillspyd ved å tre fisk og grønnsaker, i en salat og ikke minst mikse den med mange ulike, deilige sauser.

Varene du trenger for rask og god fiskewok:

Rask og god fiskewok med sweetchili saus. Rask og god fiskewok med sweetchili saus.

Nygrillede buffalowings

Buffalowings er supergodt og veldig enkelt når du er på farten. Både store og små er glad i fingermat, og ekstra moro er det når det blir litt "klin".

Hos MENY finner du hver dag nygrillede buffalowings og kyllingvinger. Topp med valgfri Sticky Fingers marinade for ekstra smak.

Baconburger

I ferskvaredisken finner du også 2-pakning med ferdig stekt baconburger. Varm dem på grillen eller i panne, og server i brød sammen med gresk salat.

Alt til denne får du ferdig hos oss! Velg baconburger i brød fra varmeskapet, og ferdig gresk salat fra ferskvaredisken. Ferskt, godt og enkelt! Alt til denne får du ferdig hos oss! Velg baconburger i brød fra varmeskapet, og ferdig gresk salat fra ferskvaredisken. Ferskt, godt og enkelt!

Visste du at... du får også saftige baconburger ferdig grillet fra varmeskapet, servert i burgerbrød med dressing? Velg selv hvilken dressing du vil ha på. Nygrillet burger klar til å nytes!

Fiskemiddag på 1-2-3 

Lyst på fisk til middag, men vil helst slippe å kokkelere for mye? Prøv Fisk på 1-2-3! I fiskedisken velger du enkelt din favoritt fisk og to av dine favoritt tilbehør, så får du retten i en praktisk aluminiumform. Denne ovnsaker du hjemme uten lokk, enten i ovnen eller på grillen.

Angus hamburger til kun kr. 19,90

En god, gammeldags hamburger er noe alle kan lage. Det fine er at du bestemmer selv hvor mye du ønsker å gjøre ut av middagen. Hos MENY finner du alle de gode råvarene til et deilig hamburgermåltid, og i hele sommer får du fersk angusburger fra ferskvaredisken til fast sommerpris kr 19,90. 

Vi anbefaler å toppe med en god burgerost og syltet rødløk, og ikke glem brioche hamburgerbrød: