MENY + Trine = Trumf-bonus Se video

MENY + Trine = Trumf-bonus

På jakt etter middagstips? MENY er stolt samarbeid med Norges største matblogger Trine Sandberg.

Hjemme hos Norges største matblogger, Trine Sandberg, er det et fullt utstyrt matverksted.

Kjøkkenet i hjørnet av det store rommet er fylt med kopper og kar og annet utstyr. I vinduene står friske, grønne urter, og ved siden av platetoppen er deilige oljer og eddiker.

– Bloggen begynte jo som en hobby, men det har jo blitt en fulltidsjobb, og vel så det, smiler Trine Sandberg.  

I 2007 så Trine potensiale i bloggportalen for å samle og dele gode oppskrifter med venner og bekjente. Men ikke minst, overlevere oppskriftene til de to døtrene.

Bloggen vokste raskt, og kun etter et par år ble Trine Norges største matblogger, og hun fikk muligheten til å lage en kokebok.

– Jeg har alltid elsket kokebøker og da jeg fikk mulighet til å skrive en egen gikk jeg ned til femti prosent stilling i juristjobben min, forteller Trine.

Den første kokeboken kom i 2013 og ble en bestselger. Etter hvert som bloggen vokste måtte jobben som jurist vike, og i 2015 satset Trine fullt og helt på gode matretter.

Se hvordan du handler på Trines Matblogg

Viktigheten av gode råvarer

Trine er lidenskapelig opptatt av at gode råvarer skal være tilgjengelig og enkelt å bruke. Det er også MENY. Derfor er alle oppskriftene på matbloggen som er lansert siden starten av 2011 koblet opp mot MENYs nettbutikk.

Ser du noe som frister på bloggen, er det bare å klikke på handlekurv– ikonet, og ingrediensene til oppskriften er klare i kassen.

På denne måten får du alt du trenger til å lage de gode oppskriftene fra Trines Matblogg –  ferdig pakket eller levert rett hjem på døren.

– Dette gir full fleksibilitet. Du kan ta ut de ingrediensene du har hjemme, og legge til andre varer som du trenger. Jeg er superbruker av denne tjenesten, både privat og når jeg handler til firmaet mitt. Erfaringene viser at det blir mindre matsvinn i tillegg til at det er økonomisk, sier Trine.   

Enkelt, praktisk, og du slipper å glemme nøkkelingrediensen!

Bestill dine favorittoppskrifter direkte fra Trines Matblogg og få ingrediensene levert på døra fra MENY. Bestill dine favorittoppskrifter direkte fra Trines Matblogg og få ingrediensene levert på døra fra MENY.

– Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på denne funksjonen, og de som benytter seg av den synes det er enkelt og praktisk, sier Trine

Ikke Trumf-medlem?
Registrer deg her

Alle som handler som innloggede kunder i MENY Nettbutikk får Trumfbonus, akkurat som når man handler i vanlig butikk.

– Det er enkelt å bruke bonusen neste gang du handler, men du kan også spare bonusen eller overføre pengene til brukskontoen. Jeg ser på dette som smart sparing, sier Trine

Dine fordeler som Trumf-medlem

Dine fordeler som Trumf-medlem

Se alle fordelene du har som Trumf-medlem hos MENY.

100 prosent matglede!

Trines matblogg har i gjennomsnitt 900.000 lesere per måned. Dette er mennesker som leter etter inspirasjon til både hverdag og fest, til småretter, hovedretter og bakst.

– Bloggen er skrevet med tanke på matglede, og ikke pekefinger. Gleden av å dele god mat og samles rundt bordet, enten det er hverdag eller fest, er matglede for meg. I tillegg gir det en god mestringsfølelse når alle rundt bordet digger maten din, sier Trine og legger til. 

Jeg håper og tror jeg har gitt den mestringsfølelsen til mange.

Sammen vil Trine og MENY inspirere og utfordre deg på kjøkkenet. Det har aldri vært enklere å planlegge gode måltider!

Besøk Trines Matblogg og bli inspirert