Veganske alternativ til meieriprodukter

Veganske alternativ til meieriprodukter

Hos MENY finner du flere alternativer til plantebasert erstatning for ost. Vi har blant annet flere varianter av Go Vegan.

I utgangspunktet er ost laget av melk, løpe og melkesyrebakterier. Nå har det imidlertid kommet en rekke plantebaserte alternativ på markedet som er velegnet for blant annet veganere. Her får du en oversikt over vårt utvalg av plantebaserte varianter og deres bruksområder:

Oatly påMackan

påMackan er et alternativ til melkebasert smøreost. påMackan er like smørbart som de myke ostene, og du kan bruke det i matlagingen for å lage superkremede sauser eller til å bake kaker eller ”cheesecakes”.

Fast Knallkjøp hos MENY: 3 for 2 på Alpro og Oatly produkter

Go Vegan fra Synnøve Finden

Go Vegan er basert på stivelse fra potet, mais og ris. Andre ingredienser er bl.a. kokosolje, risprotein og vegetabilsk fiber. De er også tilsatt B12 og kalsium og er helt frie for gluten, palmeolje, soya og GMO. Produktene produseres i Frankrike.

Go' Vegan skivet
Pakningen er på 200 gram og inneholder 10 store, tykke skiver. Den har en behagelig, mild og god smak og duft.

Go' Vegan revet
Pakningen er på 200 gram og inneholder en blanding av to typer revet. Fiks ferdig til å ha på pizza!

Wilmersburger skivet classic

Wilmersburger i skiver er fast i konsistensen, med en fin gul farge. Smaken minner om en mild gouda. Den passer godt som pålegg, men er også egnet til gratinering. Produktet er glutenfritt.

Wilmersburger skivet cheddar style

Wilmersburger skivet cheddar style er fast i konsistensen, med en fin gul farge. Smaken minner om en mild cheddar. Den passer godt som pålegg eller til gratinering. Cheddarsmaken passer også godt til grillet toast og sandwicher. Produktet er glutenfritt. 

Wilmersburger pizzatopping

Wilmersburger pizzatopping er fast i konsistens, med en fin gul farge. Smaken minner om en mild gouda. Revet topping som passer godt på pizza, til gratinering eller over pasta. 
Produktet er glutenfritt.

Se hele utvalget av plantebasert erstatning for ost: