Oumph! - en ny generasjon soyaprotein

Oumph! - en ny generasjon soyaprotein

Nå får du de populære vegetarproduktene fra Oumph! i alle MENY-butikker!

Mange vegetarianere og andre som er nysgjerrige på kjøttfri mat, har lenge hatt et smalt utvalg av kjøtterstatningsprodukter. Nå er derimot saken en helt annen, og Oumph! leder an med mange forskjellige typer for å kunne brukes i alle typer retter.

Tiden hvor kjøttfritt er kjedelig og smaksløst er definitivt forbi! Tiden hvor kjøttfritt er kjedelig og smaksløst er definitivt forbi!

Dette er Oumph!

Oumph! er soyabasert og har kjøttaktig smak og konsistens for deg som vil spise litt mindre kjøtt og fett. I tillegg smaker det utrolig godt! Enten du ønsker å spise helt kjøttfritt eller prøve en kjøttfri dag i uka, har Oumph! garantert en erstatning som passer dine behov.

Hva består Oumph! av? 

Oumph! er proteinkonsentrat av soyabønner som blandes med vann så det blir en deig. Deigen går igjennom en behandling som ved hjelp av varme og trykk får en fiberaktig struktur.

Denne strukturen ser ut som kylling, og har en kjøttaktig smak og konsistens. Dette gjør produktet helt unik og er grunnen til den store suksessen.

Produktene er veganske, soyaen er GMO-fri og alt krydder er økologisk.

Oumph! kan enkelt brukes som erstatning i alle kjøttretter. Oumph! kan enkelt brukes som erstatning i alle kjøttretter.

Hva brukes Oumph! til?

Oumph! kan byttes ut med kylling, svin eller storfe til middag eller andre ting du vanligvis bruker kjøtt til.

I dag finnes det 7 forskjellige typer. Varene selges fryst og finnes både som naturell, krydret eller marinert. Oumph! kan tilberedes på flere måter, enten ved å stekes, kokes, grilles eller friteres. Det eneste som setter grenser er kreativiteten.

Usikker på hvordan du kan bruke Oumph? Prøv disse oppskriftene:


De ulike typene kjøtterstatning

Disse variantene får du tak i fra Oumph!. Utvalget varierer fra butikk til butikk. Hør med din butikk dersom det er noen av variantene du savner!

  • The Chunk er en naturell filet i grove biter som du selv krydrer.
  • Pulled Oumph! er ferdig marinert i økologisk BBQ-saus. 
  • Thyme and garlic er biter med timian og hvitløk. Kjempegod i gryter!
  • Grill spice er passe sterk og kommer i grove biter. Perfekt til fajitas.
  • The kebab blir kjempegod i pitabrød med salat og kebabdressing.
  • The Filet er det nærmeste man kommer filet uten å spise kjøtt! Krydre etter eget ønske.
  • Salty&Smoky er grove biter med smak av grill og sommer!
Kjøttfri burger kan du enkelt få til - enten ved å lage en deilig pulled Oumph!-burger, eller ved å kjøpe ferdig frossen fra Oumph! Kjøttfri burger kan du enkelt få til - enten ved å lage en deilig pulled Oumph!-burger, eller ved å kjøpe ferdig frossen fra Oumph!

Kjøttfri ferdigmat

Etter stor suksess med lanseringen av kjøtterstaningene, har også Oumph! lansert ferdigmat - rettere sagt hamburger og vegansk frossenpizza. Nå trenger du ikke lenger spise en kjedelig pizza med bare ost om du vil unngå kjøtt.