Beyond Burger – en av verdens mest populære vegetarburgere

Beyond Burger – en av verdens mest populære vegetarburgere

De plantebaserte burgerene fra Beyond Meat er så like kjøtt i smak og konsistens, at det er lett å la seg lure. Kjøp de hos MENY og smak selv.

Hva er Beyond Burger?

Burgeren alle snakker om! Beyond Burger er en plantebasert burger fremstilt av erter, produsert i USA. 

Den er proteinrik, laget av erteprotein med 20g per porsjon. Burgeren er også vegansk, og fri for både soya og gluten.

Smaker som kjøtt

Beyond Burger har fått massivt skryt for å se ut som, føles som og tilfredstille de samme behovene som en burger laget av kjøtt. 

Hemmeligheten ligger i at Beyond Meat har funnet en oppskrift som gir burgeren både tyggemotstand, saftighet, smak og tekstur som man forventer av en god burger. 

Den berømte burgeren tilberedes på akkurat samme måte som hamburgere. Den kan både grilles og stekes i panne, servert med ditt favoritt burger-tilbehør. 

Etterspurt av våre kunder 

Vi har fått mengder med henvendelser fra våre kunder, som har etterspurt denne burgeren!

Grill på sterk varme på begge sider til burgeren får en god farge. Legg på ost om du ønsker det – og grill til den smelter. Grill på sterk varme på begge sider til burgeren får en god farge. Legg på ost om du ønsker det – og grill til den smelter.

En rekke MENY-butikker har allerede solgt varen fra løsvektdisken, men fremover vil vi kun selge Beyond Burger som en 2pk kjølt vare, sammen med øvrige pakkede burgere.

Du finner Beyond Burger i mange MENY-butikker. Den kan bestilles inn til alle, så ta gjerne kontakt i din MENY-butikk om du ikke finner den.