VegMe - fersk vegetar med fantastisk smak

VegMe - fersk vegetar med fantastisk smak

VegMe er velsmakende mat uansett hvor mye eller lite du er opptatt av det vegetariske. Vi i MENY er stolte av å ha et stort utvalg av denne plantebaserte produktserien i Norge.

VegMe er 100 % vegansk og er dyrket av råvarer fra Europa. I VegMe-serien finner du noe til enhver anledning, enten du er ute etter festmat, hverdagsmiddag, spennende retter til buffeten eller fingermat. 

Sortimentet består av blant annet formbar vegodeig, burgere, pulled, vegetarboller, wienerpølser, grillpølser og et utvalg ferdigretter. I tillegg tilbyr VegMe aioli, bearnaise og skagenrøre – helt fri for melk, egg, konserveringsmidler og sitronsyre. 

3 for 2 på VegMe hos MENY

Siden alle produktene er ferske, finner du dem i kjøledisken hos din lokale MENY-butikk

Smak og bruk

VegMe kan brukes på samme måte som man bearbeider kjøtt, det vil si at man steker, griller eller koker det. 

Det skal være lett, og ikke minst godt å velge et plantebasert alternativ, og dette er bakgrunnen for at den svenske kokkefamilien Schönemyr skapte VegMe.  

Hampus, Lasse og Pia Schönemyr Hampus, Lasse og Pia Schönemyr

De ønsket å lage vegetarisk mat som hadde det beste fra begge verdener. Svaret på den utfordringen var en helt ny oppfinnelse klekket ut av Lasse, sammen med kona Pia og sønnen HampusDe utviklet en revolusjonerende metode for kaldrøking av vann, olje og soya, det er dette som gir VegMe den unike og gode umami-smaken. 

Fast knallkjøp på et stort utvalg vegan- og vegetarprodukter

Fast knallkjøp på et stort utvalg vegan- og vegetarprodukter

Hos MENY finner du et stort utvalg smakfulle vegetarprodukter, og nå får du et stort utvalg varer fra VegMe og Go'Vegan som et Fast Knallkjøp.

I tillegg til dette, har VegMe også utviklet en helt unik smakstilsetning de kaller Seamami®. Denne smaken kommer fra en kombinasjon av sjøgressekstrakt, rapsolje og alger fra den svenske østkysten. 

Det smaker imidlertid verken røyk eller sjø av VegMes produkter av den grunn – bare veldig godt. 

Proteinrike alternativer

De plantebaserte alternativene er rike på proteiner og passer perfekt som alternativ til kjøtt, fisk eller fugl. De milde og gode smakene gjør at du enkelt kan lage favorittrettene dine akkurat som før – bare med VegMe i stedet.

6 gode oppskrifter på vegetartaco

6 gode oppskrifter på vegetartaco

For deg som elsker taco, men som ønsker hjelp til å finne noen skikkelig gode, kjøttfrie varianter - her er våre beste tips!

Dette miljøvennlige vegetarproteinet er derfor en stor favoritt blant alt fra barnefamilier og studenter til veganere og klimaterianere.