Centra og Ultra blir MENY

MENY ønsker å forsterke sin rolle som den ledende norske kvalitets- og utvalgskjeden. Dette skjer ved å omprofilere fem ULTRA/CENTRA-butikker i Oslo-regionen til MENY. Butikkene vil være åpne i hele ombyggingsperioden, med unntak av Centra Høvik.

- Kunnskapen de ansatte i ULTRA representerer, skal bidra til å løfte MENY-butikkene ytterligere på viktige områder som ULTRA har representert: Bredt vareutvalg, ferske råvarer, lokalmat og sterk fagkompetanse, sier MENY-sjef, Vegard Kjuus.

- Vi opplever at MENY sine kunder setter stor pris på at vi satser sterkt på utvalg og kvalitet. Vi skal fortsette å skreddersy våre butikker til det lokale marked vi opererer i, sier Kjuus.

Delikatesseforretningen JACOB’S på Holtet vil bestå i sin nåværende form, og i tillegg blir også ULTRA Colosseum nå til JACOB’S. - Vi mener det er rom for enda en butikk i Oslo med tilsvarende høy kompetanse og lidenskap for kvalitetsmat. Derfor blir ULTRA Colosseum omprofilert til JACOB’S på Majorstuen, sier Vegard Kjuus.

De øvrige butikkene (ULTRA Ski, ULTRA Bryn, ULTRA Sandvika, ULTRA Asker og Centra Høvik) vil opprettholde og forsterke sin ferskvare- og kvalitetsprofil. Omprofileringen vil heller ikke påvirke antall ansatte i de aktuelle butikkene.

Når skjer ombyggingen?

  • Centra Høvik stenger for ombygging i uke 31 og åpner igjen som MENY 10. september.
  • ULTRA Ski, ULTRA Bryn, ULTRA Sandvika og ULTRA Asker åpner som MENY mandag 17. august. Butikkene vil være åpne i hele ombyggingsperioden.
  • ULTRA Colosseum åpner som Jacob’s mandag 17. august. Butikken vil være åpen i hele ombyggingsperioden.
  • JACOB’S skal ikke bygges om og holder åpnet som normalt.

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.