Centra og Ultra er nå blitt MENY

Centra og Ultra er nå blitt MENY

MENY ønsket å forsterke sin rolle som den ledende norske kvalitets- og utvalgskjeden. Dette har vi gjort ved å omprofilere fem ULTRA/CENTRA-butikker i Oslo-regionen til MENY.

Kunnskapen de ansatte i ULTRA representerer, bidrar nå til å løfte MENY-butikkene ytterligere på viktige områder som ULTRA har representert: Bredt vareutvalg, ferske råvarer, lokalmat og sterk fagkompetanse.

- Vi opplever at MENY sine kunder setter stor pris på at vi satser sterkt på utvalg og kvalitet. Vi skal fortsette å skreddersy våre butikker til det lokale marked vi opererer i, sier Vegard Kjuus.

Delikatesseforretningen JACOB’S på Holtet vil bestå i sin nåværende form, og i tillegg ble også ULTRA Colosseum nå til JACOB’S. - Vi mener det er rom for enda en butikk i Oslo med tilsvarende høy kompetanse og lidenskap for kvalitetsmat. 

De øvrige butikkene (ULTRA Ski, ULTRA Bryn, ULTRA Sandvika, ULTRA Asker og Centra Høvik) opprettholder og forsterker sin ferskvare- og kvalitetsprofil. Omprofileringen har heller ikke påvirket antall ansatte i de aktuelle butikkene.