Hva er Jacobs Utvalgte?
Du som har lidenskap for mat, vet at gode råvarer er veien til et godt resultat. I 10 år har Jacobs Utvalgte hjulpet folk med å skape de virkelig gode smaksopplevelsene.
Jacobs Utvalgte er en kvalitetsserie hos MENY med produkter som er valgt ut på grunn av sin overlegne kvalitet. Det er tydelig at folk vil ha skikkelig mat som er produsert uten snarveier og tull. Suksessen til Jacobs Utvalgte er et tydelig bevis på det.
Produktene blir grundig vurdert av våre beste Matarbeidere: Både historien, smaken og håndverket.
Uavhengige kokker fra Kulinarisk Akademi vurderer og godkjenner alle produktene, og vi i MENY-Lauget bidrar ofte med testing og smaking underveis, sier leder for MENY-lauget, Espen Schøning Lie, som er fornøyd med reisen så langt.
- Som tidligere restaurantkokk er det godt å kunne anbefale så solide kvalitetsprodukter. De gir deg hverdagsluksus og litt bedre måltider.
Det startet med mathuset Jacobs på Holtet i Oslo. De har over 85 års erfaring med å finne gode produkter, og med produktserien Jacobs Utvalgte ønsket vi i MENY å dele de beste råvarene med deg.
Produsentene er håndplukket fordi de kan levere produkter som skiller seg ut. Mange av produsentene er lokale og relativt små, som Iskremgården på Jæren og Hanasand gård og gartneri på Rennesøy.
Suksessen hadde ikke vært mulig uten kundene, som fortsetter å velge det beste. Det er på grunn av deg at MENY har et stadig større utvalg av kvalitetsprodukter i hyllene.
Nå fyller Jacobs Utvalgte 10 år, og vi er både stolte og takknemlige for reisen vi har tatt sammen.
Suksessreisen gjennom 10 år
I 2004 overtar NorgesGruppen Jacobs på Holtet, etter å ha samarbeidet med familien Jacobsen i årevis. Familien har da drevet mathuset i 70 år. Dette er grunnpillaren for Jacobs Utvalgte. I 2009 kommer den første produktserien ut, inspirert av mathuset.
Allerede året etter vinner Jacobs Utvalgte en stor, internasjonal designpris for pakningene. Senere har designet fått flere utmerkelser, blant annet fra Norsk Designråd.