Kvikne hjemmebakeri - Hedmark

Kvikne hjemmebakeri - Hedmark

Flatbrød bakt på den tradisjonelle måten.

På Kvikne i Nord-Østerdalen baker Anne Gerd Bobakk Skogstad flatbrød etter oppskrifter fra 1972.

Kvikne Hjemmebakeri ble startet i 1972 av Minda og Karstein Frengstad på Hokstad gård. Sammen drev de bakeriet til 1988 – da startet Synnøve Bjørsgård og Synnøves Hjemmebakeri i lokalene, som er i bruk i dag. 

I dag drives bakeriet av Anne Gerd Bobakk Skogstad, som hovedsakelig baker flatbrød, men også lefser til jul og ellers på bestilling av privatpersoner. Flatbrødet fremstår som hjemmebakt, fordi alt arbeidet går manuelt og flatbrødet blir stekt på åpen takke.

Oppskriften er den samme som fra 1972, og fordi alt foregår manuelt, kan kundene få flatbrød tilpasset slik de ønsker; tykt, tynt eller godt stekt – smak og behag!

Flatbrødet fra Kvikne hjemmebakeri får du i utvalgte MENY-butikker.