ASK Pizza - restaurantkvalitet rett fra fryseren
Blant vårens nyheter finner vi de frosne pizzaene fra ASK i frysedisken. Disse pizzaene måler seg med de fra de beste pizzeriaene, og er perfekte for deg som setter pris på god smak og kvalitet.
Kjøp de prisvinnende pizzaene hos MENY:
Slik ble smakstesten gjennomført
Dagbladet har sammen med en prisvinnende pizzakokk testet 11 av vårens nye frossenpizzaer. Pizzaene er blant annet vurdert etter utseende, lukt og smak - og i hvilken grad de møter forventningene fra pakken.
Slegge Pizza er best i test
ASKs Slegge Pizza er testens soleklare vinner med full score på terningen. Den klassiske napoli-pizzaen er noe man ikke har sett i dagligvare tidligere, og imponerer både dommerpanel og pizzakokk.
Dette er den beste frossenpizzaen jeg har smakt -
Elio Corsi, prisvinnende pizzakokk
Slegge Pizza er toppet med:
- ASKs egne røde pizzasaus
- Fior di latte-mozzarella
- Rødkittosten Rød Ku fra Thorbjørnrud Ysteri
- Rødløk
- ASKs egne SLEGGE-salami med chili
Jåla troner på en god 2. plass
Jåla pizzaen fra ASK følger vinneren hakk i hæl, og havner på en god andreplass i smakstesten. I likhet med testvinneren er dette også en klassisk napoli-pizza med tynn bunn og luftig skorpe.
Jåla pizzaen er litt mildere enn Slegge-versjonen.
Jåla Pizza er toppet med:
- Hvit saus basert på Røros rømme
- Mozarella
- Rød Ku
- Rødløk
- ASKs egne trøffelsalami
Slik lages pizzaene hos ASK
Deigen lages for hånd av durumhvete og heves i 70 timer. Etter heving stekes pizzadeigen i en vedfyrt steinovn på 500 grader, akkurat som hos en ordentlig pizzarestaurant.
Etter steking toppes pizzaen med saus, mozzarella, rødløk, Rød Ku og kjøtt.