Se video

Fiskeriministeren roser MENYs fiskesatsing

Publisert 4 april 2018
Fiskeriminister Per Sandberg er imponert over MENYs fiskesatsing og tror at økt fokus på enkle løsninger vil få fart på fiskesalget. Han synes nordmenn er flinke til å spise fisk men at vi kanskje bør bli litt mer kreative og prøve ut nye fiskesorter.

Tirsdag 3. april besøkte fiskeriministeren MENY Vollebekk i Oslo, hvor han fikk en grundig innføring i MENYs fiskesatsing og spesielt det nyeste middagskonseptet Fisk på 1-2-3.

- Jeg er imponert over den jobben MENY gjør for å satse på enkle løsninger, enten det er til enslige, barnefamilier eller andre som ønsker å spise sunnere. Forbrukerne sier de vil spise mer fisk og da er det viktig at næringen legger til rette for fisk i en travel hverdag, sier Per Sandberg.

Fiskeriministeren peker også på at det å spise fisk er mye enklere enn det vi tror, og at en fiskemiddag er like enkel å tilberede som for eksempel fredagstacoen.

Han er også glad for at MENY satser på fagfolk og tar ansvar for opplæring av unge mennesker i en næring som har et stort behov for fagarbeidere.

- Sjømatnæringen er i enorm vekst, og da trenger vi unge faglærte mennesker som ønsker å satse på en karriere innen dette faget, sier Sandberg.

Kategoridirektør i MENY, Einar Gundersen er glad for annerkjennelsen fra fiskeriministeren.

- Vi har jobbet mye med å tilby enkle løsninger for folk som ønsker å spise mer fisk. Med den nye enkle løsningen vår, fisk på 1-2-3, ser vi også at salgstallene igjen begynner å peke oppover, sier han. 

Les saken i Dagens Næringsliv her