Velkommen til MENY Nettbutikk

BETA
Få Trippel-Trumf frem til 31.12.2016!

Norges største utvalg av dagligvarer på nett er nå tilgjengelig for alle kunder i Oslo og Akershus! Du kan få levert maten rett på døren eller hente i butikken, hos MENY Bryn, MENY Vøyenenga eller MENY Vollebekk. NYHET! Nå kan du også hente hos utvalgte Deli de Luca/Esso-stasjoner! Stasjonene det gjelder er Deli de Luca/Esso Ramstadsletta, Haslum, Ryen og Skårer.

Skriv inn ditt postnummer under, for å sjekke om hjemlevering er tilgjengelig i ditt område

La oss handle for deg!

Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet tilgjengelig for flere, så nå tester vi nettbutikk med den samme kvaliteten og utvalget som i butikken. Bestill blant vårt store sortiment og la våre dyktige MENY-medarbeidere handle for deg. Prisene er de samme som i butikken. Bestiller du før kl 12 på hverdager, kan du få varene samme dag! Du kan hente i butikken eller på utvalgte Deli de Luca/Esso-stasjoner eller få levert rett på døren. 

MENY Nettbutikk er en smart og skreddersydd nettbutikk som gir deg:

OVERSIKT OVER OFTE KJØPTE VARER 

Når du logger inn med din Trumf-ID får du oversikt over varer du kjøper ofte hos oss. Dette gjør det enklere og raskere for deg å bestille varene dine.

OVERSIKT OVER ALLE TILBUD

I nettbutikken får du full oversikt over alle våre gode tilbud, sortert ut fra hva du pleier å handle. Det gjør det enklere å spare penger.

MASSEVIS AV MIDDAGSTIPS

Våre inspirerende oppskrifter gjør det enklere for deg å handle inn ukens middager. Du vil hele tiden finne nye, fristende oppskrifter basert på sesongens beste råvarer.

BESTILL PÅ TVERS AV PC, NETTBRETT OG MOBIL

Du kan handle i MENY Nettbutikk fra både PC og mobil, til alle døgnets tider. Varene vil bli liggende i handlekurven på tvers av dine digitale enhetene. Vi anbefaler å bruke Google Chrome som nettleser på PC.

100% fornøyd — eller pengene tilbake!

Vi jobber hele tiden for at du får den beste kvaliteten.

Hos MENY er vi opptatt av kvalitet og fagkunnskap. Du skal være trygg på at varene du bestiller på nett er av samme gode kvalitet som de du velger selv i butikken. Derfor garanterer vi:

Alltid størst utvalg

MENY er Norges største supermarkedkjede, med over 10 000 varer som du kan velge mellom også på nett. Skulle vi likevel være utsolgt for en vare, finner vi et tilsvarende produkt om du ønsker det.

Alltid ferskest

Vi er minst like nøye som deg! Våre dyktige MENY-medarbeidere er opplært til å alltid velge de ferskeste varene etter våre strenge kvalitets- og holdbarhetskrav. Vi bruker også alltid hansker når vi handler frukt og grønt og bakervarer for deg.


Alltid våre beste priser

I nettbutikken får du de samme prisene, tilbudene og Trumf-bonusene som i butikken. Gjennom MinMENY får du personlige kuponger, som du også kan benytte i nettbutikken. Har du sagt ja til Sunnhetsbonus får du 7% Trumf-bonus på frukt og grønt, grove brød og fersk fisk. 

Alltid punktlig

Vi garanterer at varene skal stå klare til henting eller bli levert til avtalt tid. Du skal være trygg på våre transportører sørger for at varene holder riktig temperatur gjennom ubrutt frys- eller kjølekjede.


Ikke fornøyd? Få pengene tilbake!

Skulle du ikke være fornøyd så får du selvfølgelig pengene tilbake.

Ikke fornøyd med varen = gratis vare
For sen levering = gratis levering

Bruk tilbakemeldingsskjema eller ring 815 66 830

Våre åpningstider
man-tors 08.00-20.00
fredag 08.00-18.00
lørdag 10.00-16.00
søndag 14.00-21.00