Meld deg på nå

MENY Nettbutikk - få varene levert rett hjem

I en travel hverdag er det flott å kunne få varer levert på døra, eller bare hente varene ferdig pakket og betalt kjapt og effektivt i en av våre butikker.

Gjør som mer enn 10 000 andre kunder og handle på nett i dag 

Varebil i farta på vei hjem til deg

Hjemlevering fra kr. 59,- til 99,-

Vi leverer i stort sett hele landet, alle typer boliger og etasjer.


100% fornøyd

- eller pengene tilbake!

Hullete stykke ost og en hel rødbete

Norges største utvalg

I nettbutikken finner du over 10.000 varer. Hele vårt utvalg av frukt og grønt, nystekte bakervarer og ferskvarer fra kjøtt- og fiskedisken. Vi har i tillegg over 2000 oppskrifter du kan velge fra og legge rett i handlekurven.
Fersk kanelbolle og baguette

alltid ferskest

Vi er minst like nøye som deg og plukker de beste varene etter strenge kvalitets- og holdbarhetskrav. Vi har gode retningslinjer for hygiene og håndtering av varer.
Rabatter!

alltid våre beste priser

I nettbutikken får du full oversikt over alle tilbud og våre beste priser. Du kan bruke personlige kuponger, samt spare og betale med Trumf-bonus.
Ding Dong!

alltid punktlig

Vi garanterer at varene står klare til henting eller blir levert på døra til avtalt tid. Vi leverer der du måtte ønske det; hjem, til pensjonisten, studenten eller bedriften.

Slik handler du i nettbutikken

Se film med forklaring eller les guiden med steg-for-steg.


Småbarnsfamilien sparer 3 timer i uka!

Våre kunder sier de sparer tid og penger ved å handle på nett. Se hvordan MENY Nettbutikk har gjort hverdagen enklere for familien Skogesal/Nilsson.

Hentepunkter