Velkommen til vår nettbutikk

Hjemlevering?

Sjekk om hjemlevering er tilgjengelig i ditt område

Vi leverer i disse områdene:

Oslo, store deler av Akershus, deler av Østfold, deler av Vestfold og Telemark, Drammen, Trondheim, Bergen, Stavanger, Klepp, Sandnes, Sola, Randaberg, Kristiansand og Haugesund

Bestill før kl 12.00

- Få varene samme dag

Du kan hente i butikken eller få levert rett på døren. Hentepunktet i butikken vil være lett tilgjengelig med egne parkeringsplasser og rask ekspedering. Hjemlevering utføres i samarbeid med ZoopIt.

Priser på hjemlevering

  • Det koster fra kr 59 å få varene levert på døren dersom du handler for over kr 1000.
  • Handler du for under kr 1000 er prisen kr 89.
  • Man må handle for over kr 300 for å få varer hjemkjørt.

Hent varene selv

  • Hent varene i butikken eller hos utvalgte Deli de Luca/Esso-stasjoner fra kr 0.
  • Det er gratis å hente varene i butikken dersom du handler for over kr 1000.
  • Handler du for under kr 1000 er prisen kr 49.
  • Når du velger å hente varene hos Deli de Luca/Esso får du et ekstra hentetilbud tilsendt på e-post.

La oss handle for deg!

Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet tilgjengelig for flere, så nå får du også samme store utvalg og priser på nett som i butikk. Bestill blant vårt store sortiment og la våre dyktige MENY-medarbeidere handle for deg. 

MENY Nettbutikk er en smart og skreddersydd nettbutikk som gir deg:

OVERSIKT OVER OFTE KJØPTE VARER 

Når du logger inn med din Trumf-ID får du oversikt over varer du kjøper ofte hos oss. Dette gjør det enklere og raskere for deg å bestille varene dine.

OVERSIKT OVER ALLE TILBUD

I nettbutikken får du full oversikt over alle våre gode tilbud, sortert ut fra hva du pleier å handle. Det gjør det enklere å spare penger.

MASSEVIS AV MIDDAGSTIPS

Våre inspirerende oppskrifter gjør det enklere for deg å handle inn ukens middager. Du vil hele tiden finne nye, fristende oppskrifter basert på sesongens beste råvarer.

BESTILL PÅ TVERS AV PC, NETTBRETT OG MOBIL

Du kan handle i MENY Nettbutikk fra både PC og mobil, til alle døgnets tider. Varene vil bli liggende i handlekurven på tvers av dine digitale enheter. Vi anbefaler å bruke Google Chrome som nettleser på PC.

100% fornøyd — eller pengene tilbake!

Vi jobber hele tiden for at du får den beste kvaliteten.

Hos MENY er vi opptatt av kvalitet og fagkunnskap. Du skal være trygg på at varene du bestiller på nett er av samme gode kvalitet som de du velger selv i butikken. Derfor garanterer vi:

Alltid størst utvalg

MENY er Norges største supermarkedkjede, med over 10 000 varer som du kan velge mellom også på nett. Skulle vi likevel være utsolgt for en vare, finner vi et tilsvarende produkt om du ønsker det.

Alltid ferskest

Vi er minst like nøye som deg! Våre dyktige MENY-medarbeidere er opplært til å alltid velge de ferskeste varene etter våre strenge kvalitets- og holdbarhetskrav. Vi bruker også alltid hansker når vi handler frukt og grønt og bakervarer for deg.


Alltid våre beste priser

I nettbutikken får du de samme prisene, tilbudene og Trumf-bonusene som i butikken. Som Trumf-medlem får du personlige kuponger og 25 % Trumf-bonus på Ukens Sunnhetsbonus.  

Alltid punktlig

Vi garanterer at varene skal stå klare til henting eller bli levert til avtalt tid. Du skal være trygg på våre transportører sørger for at varene holder riktig temperatur gjennom ubrutt frys- eller kjølekjede.


Ikke fornøyd? Få pengene tilbake!

Skulle du ikke være fornøyd så får du selvfølgelig pengene tilbake.

Ikke fornøyd med varen = gratis vare
For sen levering = gratis levering

Bruk tilbakemeldingsskjema eller ring 22 56 35 00 

Våre åpningstider
man-fre 08.00-22.00
lørdag 10.00-18.00
søndag 07.00-19.00