Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst Se video

Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst

Hos MENY kan du bestille kaker spesiallaget etter dine ønsker og hente i din lokale MENY-butikk. Perfekt til anledninger som dåp, konfirmasjon, bursdag eller feiringer. Se utvalget og hvordan du bestiller.

Trenger du kake til barnebursdag, konfirmasjon, dåp, 17. mai, bryllup eller noe annet som bør feires? 

Bestill fra utvalget av klassiske, populære kaker, eller skreddersy din egen med bilder, fyll og tekst etter ønske for anledningen. 

Se det store utvalget av kaker

Slik bestiller du kake

  1. Gå til Kakemakeren.no og velg kaken du ønsker å tilpasse
  2. Klikk på bildet av kaken og velg "komponer kake"
  3. Nederst på siden kan du velge mellom størrelse, fyll, tekst og evt bilde på kaken. Velg det som passer deg!
  4. Hent kaken i din lokale MENY-butikk og betal i kassen.
Bestill før kl. 12.00 for levering neste dag. Kakebestilling til mandager må skje før kl. 12.00 fredagen før.

Bestill kake direkte i butikken

I bakeriavdelingen er det egne hefter for bestilling som leveres til matarbeiderne i butikken. De kan også hjelpe deg om det er noe du lurer på angående kakebestillingen.

Skal du feire en spesiell anledning? Bestill kake med egen tekst og bilde Skal du feire en spesiell anledning? Bestill kake med egen tekst og bilde

Disse kakene kan du bestille med bilde og tekst

Noen anledninger er større enn andre. Gjør konfirmasjonen, dåpen eller jubileet enda mer spesielt med en perfekt kake for anledningen!

  • Personlig bilde og tekst får du på bløtkake, marsipankake og sjokoladekake.
  • Personlig tekst kan i tillegg fås på kronekake og bamsekake
Uansett om dere blir mange eller få, finnes det størrelser som passer alle anledninger. Her får du kaker fra 15 biter og helt opp til 60 biter på et utvalg kaker.

Velg fyll og farge på kaken

I tillegg til tekst og bilde, kan du velge mellom ulikt fyll og farge på flere kaker. Se de mange mulighetene du har ved å klikke på knappen under.

Gå videre til Kakemakeren og se utvalget
Bestill kake i nettbutikken og få den levert hjem

Bestill kake i nettbutikken og få den levert hjem

Skal du feire en anledning, men har ikke tid til å bake? Nå kan du bestille våre mest populære kaker fra Kakemakeren i nettbutikken og få kaken levert på døren! Se utvalget av kaker og hvordan du enkelt bestiller.

Allergivennlige kaker 

Vi har utvidet vårt sortiment av kaker bakt uten gluten. Du har nå mulighet til å velge marsipankaker og bløtkaker med glutenfri sukkerbunn.

Siden alle våre kaker bakes i konditorier der glutenholdige varer finnes, kan det forekomme spor av gluten. Vi bruker derfor betegnelsen "bakt uten gluten" på kakene våre.

Du kan nå få lekre kaker selv om du er gluten eller laktoseintolerant. Du kan nå få lekre kaker selv om du er gluten eller laktoseintolerant.

Vi har i tillegg flere andre kaker som er bakt uten gluten, som Vaniljedrøm uten gluten. Våre kransekaker ev selvfølgelig også bakt uten gluten.

Du får også laktosefrie varianter av både marsipankake og bløtkake.