Alltid mer enn 500 billige varer hos MENY

Alltid mer enn 500 billige varer hos MENY

Hos MENY får du både det store utvalget av ferske råvarer, og lave priser på hverdagsvarer.

Gjør et godt kjøp hos oss! Hos MENY kan du velge mellom First Price hvor vi alltid har lik pris som lavpris, en av våre 100 nye tilbud hver uke eller Faste Knallkjøp på over 200 av våre mest solgte varer. 

Er du i tillegg MENY MER-kunde, får du ekstra Trumf-bonus hver gang du handler ukens bonusprodukter, og personlige tilbudskuponger med 20% rabatt på varer du handler ofte. 

Se alle tilbud i vår digitale kundeavis

UKENS TILBUD

Hver uke har vi over 100 nye tilbud på alt fra hverdagsvarer til helgekos og sesongens beste råvarer.

FASTE KNALLKJØP

Faste Knallkjøp er en fast lav pris på noen av våre mest solgte varer. Her finner du gode priser på det du bruker ofte! Få full oversikt over alle Faste Knallkjøp her

MENY MER-FORDELER

Er du MENY MER-kunde, får du i tillegg ekstra Trumf-bonus når du handler ukens bonusprodukter, og personlige kuponger med rabatt på varer du handler ofte. 

Noen av ukens bonusprodukter

Kundeklubben MENY MER - se ukens fordeler

Kundeklubben MENY MER - se ukens fordeler

FIRST PRICE

Vi har over 250 First Price produkter som vi alltid har til lik pris som lavpris. Og i serien finner du alt fra frukt og grønt til brød, ost, pølser, pizza, drikkevarer, servietter og lyspærer.

First Price - alltid lik pris som lavpris!

First Price hos MENY - Alltid lik pris som lavpris

First Price hos MENY - Alltid lik pris som lavpris

Vi er opptatt av å gi deg som kunde frihet til å velge, og også innen pris. Det trenger ikke være dyrt å handle på MENY. I de aller fleste varegrupper finner du produkter fra First Price, vårt billigste alternativ – til glede for småbarnsfamilier, studenter og andre prisbevisste.