Få alt fra Jacobs Utvalgte levert på døren

Et litt bedre måltid trenger ikke å være vanskelig, selv i en hektisk hverdag. Bruker man litt bedre råvarer og ingredienser blir både smaken og opplevelsen... vel, litt bedre. Jacobs Utvalgte er en kvalitetserie hos MENY som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken.

Bedre middag med Jacobs Utvalgte

Gjør både hverdagsmiddagen og helgemåltidet litt bedre med Jacobs Utvalgte. I serien finner du blant annet førsteklasses pasta, kvalitetsbiff, smakfulle sauser, ferske kamskjell og gourmetpølser laget av gode råvarer.

Det er ikke mye som skal til for å gjøre middagen litt bedre. En god saus eller pasta av høy kvalitet kan løfte måltidet til uante høyder!

Lag en god skalldyrmiddag

Jacobs Utvalgte pølser passer perfekt på grillen, i stekepannen eller ovnen. Lyst på noe litt annerledes til middag? Klem ut små kjøttboller av rå pølse og server dem i tomatsaus eller på pizzaen.

Saus, kraft og kryddersmør fra Jacobs Utvalgte

Gjør middagen komplett med Jacobs Utvalgte sauser og kryddersmør, og kan trygt serveres til både hverdag og fest for en smaksopplevelse utenom det vanlige. Vil du lage saus eller gryter fra bunnen av, finner du også smaksrik kraft i serien.

I tillegg til sauser, urtesmør og kraft, finner du også et stort utvalg kvalitetskrydder fra Jacobs Utvalgte. Godt krydder er en enkel måte å løfte maten til nye høyder på.

Lettvint ferdigmat av restaurantkvalitet

Server spennende crispy duck, pork wings, wonton med reker eller spareribs. Vi har gjort det meste av jobben, det eneste du trenger å tenke på er tilbehøret og å varme opp rettene. 

Start dagen med en god frokost

Jacobs Utvalgte har alt til frokosten av pålegg og skinker, egg, bacon, juice, kaffe og deilig brød for en optimal start på dagen. Server stekte egg og tørrsaltet bacon på nystekt brød til helgefrokosten eller prøv en av de lekre skinkene til hverdagsfrokosten på farten.

Enkel tapas og fingermat av høy kvalitet

Server et spekefat med god spekepølse og spekeskinke, oliven og godt tilbehør. Du kan også lage et lekkert tapasfat med spekeskinker, ost og smakfullt tilbehør. Se etter Jacobs Utvalgte når du skal invitere til tapas, spekemat eller ostefat.

Fristende desserter

En søt avslutning på en god middag setter prikken over i-en. Har du ikke tid til å lage, finner du ferdiglagde, lekre desserter som sjokoladefondant, ostekake og pavlovarull fra Jacobs Utvalgte. Server gjenre med gourmetiskrem fra Jacobs Utvalgte og friske bær.

Sjokolade og snacks av høyeste kvalitet

Snacks, konfekt, sjokolade, lakris og trøfler er kos det er lov å unne seg. Prøv premiumsjokolade med høyt kakaoinnhold og gode smaker, eller de superpopulære lakriskulene.