Middag i MENY

Middag i MENY

Vi i MENY ønsker å hjelpe deg med å løse middagen hver dag, uavhengig av om du ønsker å lage alt fra bunnen eller om du trenger et godt, raskt alternativ. Derfor har vi flere serier med spennende ferdigretter, et stort utvalg baser og tilbehør, samt oppskrifter for enhver smak. Se også vår ukemeny som tar utgangspunkt i tilbud og sesong.

Rask middag 

Hos oss i MENY finner du en egen disk som vi kaller "Rask middag". Her samler vi utvalgte hverdagsfavoritter innen kjøtt, fisk og vegetar, sammen med godt tilbehør som skal hjelpe deg med å tenke middag. Det kan være strimlet kjøtt og en god woksaus, kylling og en pose med blandet salat eller sauser som passer til fisk. I disken finner du også alltid noen gode tilbud.

God middag med baser, tilbehør og ferdige retter

Hos oss finner du det store utvalget av ferdig tilbehør som gjør knallgod middag raskt og enkelt. Du finner også baser som vi har utviklet selv, og som kun skal tilsettes en ingrediens eller to og varmes. I tillegg finner du helt ferdige retter fra både eget kjøkken og andre leverandører. Ta med deg en enkel favoritt, eller prøv noe nytt.

MENYs kjøkken 

Hos MENY får du ikke bare komplette retter du kan ta med hjem, men også et stort utvalg salater, karbonader, nygrillet kylling, fiskekaker og mye mer som du kan kjøpe i løsvekt. Laget av oss, nytes av deg! Kjøp kun det du trenger, og i den kombinasjonen du liker best.

Fra kjøttdisken:

Oppskrifter og middagstips

Ønsker du å lage middag fra bunnen har vi massevis av gode oppskrifter du kan prøve, både med kjøtt, fisk og vegetar. Klikk på hjertet for å lagre dem til senere i din egen kokebok. Du kan også legge alle ingrediensene rett i handlekurven og få dem levert hjem med MENY netthandel om du ønsker.

Steg for steg i video

Visste du at vi har massevis av fine videoer som viser deg hvordan du lager god mat hjemme? Alt ifra hvordan du steker fisk og kjøtt hjemme, til hvordan du lager populære retter, sauser, kaker og bakst fra bunnen. Sjekk ut vår YouTube kanal, eller se etter video-symbolet på våre oppskrifter.