Middag i MENY

Middag i MENY

Vi i MENY ønsker å hjelpe deg med å løse middagen, hver dag, uansett om du ønsker å lage alt fra bunnen eller om du trenger et godt, raskt alternativ. Derfor har vi flere serier med spennende ferdigretter, to raske  middager hver uke basert på tilbud, et stort utvalg baser og tilbehør, samt oppskrifter for enhver smak.

Middag på under 20 minutter

Middag på under 20 minutter er et konsept vi har hatt i MENY i mange år. Enkelt fortalt handler det om at vi hver uke løfter frem to raske middagstips, som du enkelt setter sammen basert på fire varer og ett smakshever-tips. På den måten går handleturen like raskt som middagen.

Ferdigretter i MENY

I tillegg til at du får kjøpt ferdige middager fra blant annet Fjordland, Toro, Mere mat og andre merker, har MENY utviklet flere serier med raske, enkle og gode middager selv. Vår første serie er laget med utgangspunkt i kjente og populære retter, og så har vi i tillegg ferdigretter som er ekstra ferske og spennende i smakene, og dagens middag som kan kjøpes varm. Les mer om disse under. 

Take-away i MENY

Hos MENY får du ikke bare komplette retter du kan ta med hjem, men også et stort utvalg salater, karbonader, nygrillet kylling, fiskekaker og mye mer som du kan kjøpe i løsvekt. Kjøp kun det du trenger, og i den kombinasjonen du liker best.

Steg for steg i video

Visste du at vi har massevis av fine videoer som viser deg hvordan du lager god mat hjemme? Alt ifra hvordan du steker fisk og kjøtt hjemme, til hvordan du lager populære retter, sauser, kaker og bakst fra bunnen. Sjekk ut vår YouTube kanal, eller se etter video-symbolet på våre oppskrifter.

Middagstips

Ønsker du å lage middag fra bunnen har vi massevis av gode oppskrifter du kan prøve. Klikk på hjertet for å lagre dem til senere i din egen kokebok. Du kan også legge alle ingrediensene rett i handlekurven og få dem levert hjem med MENY netthandel om du ønsker.