Fisketirsdag hos MENY

Fisketirsdag hos MENY

Publisert 18. februar 2020
Velkommen til Fisketirsdag hos MENY. Hver tirsdag har vi tilbud på fersk fisk og gir deg sunnspirasjon til enkle middagstips med fisk.

Hva er Fisketirsdag hos MENY?

Hver tirsdag er det Fisketirsdag hos MENY. Da har alle MENY-butikkene tilbud på et stort utvalg fersk fisk i løsvekt fra fiskedisken. Du får både hel, filet og fisk i skiver til -30%!

Hvorfor Fisketirsdag? 

Vi nordmenn er vanedyr, også når det kommer til middag. Tidligere var fisk tradisjonell middag både tirsdag, onsdag og torsdag i Norge, men særlig tirsdag var fiskedagen. 

Vi spiser ikke like mye fisk og fersk sjømat lenger. Faktisk 13% mindre enn for bare 5 år siden. Derfor vil vi i MENY slå et slag for å gjøre Fisketirsdag til en middagsvane!

Rekker du ikke innom butikken på tirsdag? Handle på nett og velg levering på tirsdag for å få -30% på fersk fisk. Våre dyktige matarbeidere vil plukke ut den beste fisken for deg!

Vi hjelper deg gjerne

Mange syns at fersk fisk er vanskelig, men det trenger det ikke være. Våre matarbeidere i fiskedisken hjelper deg med alt du lurer på. For hva gjør man egentlig med skreiloin? Og hvordan fjerner man skinnet på laksefileten?

Spør oss i fiskedisken så hjelper vi deg å filetere, fjerne hode, sløye, skrape skjell og dele opp fisken akkurat slik du vil ha den.

I fiskedisken står dyktige matarbeidere som hjelper deg med filetering og andre ting du ønsker hjelp til. I fiskedisken står dyktige matarbeidere som hjelper deg med filetering og andre ting du ønsker hjelp til.

Og våre dyktige matarbeidere har mange serveringsforslag på lur.

Det er mer enn poteter, revet gulrot og hollaindesaus som passer godt til fisk. Spør om tips i fiskedisken eller bli inspirert av våre spennende oppskrifter:

Fisk er noe av det raskeste du kan tilberede. Kjøp salat fra salatbaren og et stykke filet. Stek i pannen eller ovnen og du har middagen klar på 15 minutter!
Størst utvalg på fersk fisk

Størst utvalg på fersk fisk

Vi sier JA til stort utvalg, og er størst på fersk fisk i Norge. Bli bedre kjent med utvalget i fiskedisken her!

Kjøp det du trenger fra fiskedisken

Det er flere fordeler utenom matarbeidernes kunnskap når du handler fisk i løsvekt. Her kan du kjøpe akkurat det du trenger, og du slipper å sitte igjen med unødvendig mye rester. Prisen er basert på vekt eller stykk slik at du kun betaler for det du har behov for.
 
Hver eneste tirsdag vil et stort utvalg fersk fisk få 30% avslag i prisen slik at du kan prøve deg fram og oppdage spennende fisk og hvor enkelt fisk er å tilberede.
Emblem
Visste du at.. selvom fisk ikke lenger er like populært, er skalldyr er flyttet til helgen som kosemat? Faktisk er reker den mest populære helgemiddagen etter pizza og taco!