Størst utvalg på fersk fisk

Størst utvalg på fersk fisk

Vi sier JA til stort utvalg, og er størst på fersk fisk i Norge. Bli bedre kjent med utvalget i fiskedisken her!

Med vår fantastiske kystlinje og lange tradisjoner innenfor fiske, har vi alle forutsetninger for å nyte godt av havets skattekiste. Før morgengry drar fiskebåtene ut for å se hva havet har å by på, slik at du kort etter finner havets delikatesser i fiskedisken hos MENY.

Den store guiden til fiskedisken

Den store guiden til fiskedisken

Oppdag det beste havet har å by på! I fiskedisken i MENYs butikker bugner det av fersk fisk. Her finner du alt fra laks og torsk til piggvar og dorade, og her gir vi deg våre beste tips til hvordan du kan bruke de ulike fisketypene.

Med lidenskap for faget

Ved fiskedisken møter du matarbeidere som er lidenskapelig opptatt av fisk. Mange av våre matarbeidere i fiskedisken er utdannede sjømathandlere, kokker eller lærlinger. Dette er folk som kan faget!

Hver dag vurderer fiskehandleren kvaliteten og ferskheten ved å sjekke at skinn og øyne er blanke, gjellene friske og røde og at fisken lukter friskt av hav.

Engasjerte matarbeidere hjelper deg gjerne med å filetere fisken eller fjerne skinnet for deg. Engasjerte matarbeidere hjelper deg gjerne med å filetere fisken eller fjerne skinnet for deg.

Mange synes fisk virker vanskelig – for hva gjør man egentlig med en uer? Hvordan fjerner man skinnet på en laksefilet? Og hva i all verden er en smørtunge?

Vi elsker fisk, og derfor vil vi vise hvor enkelt og godt fisk egentlig er! Vi fileterer, tar av skinnet, sløyer, fjerner hodet, deler opp i skiver eller gjør hva enn du ønsker med fisken - bare spør oss i fiskedisken.

Uansett om du skal ha middag til en eller fjorten, om det er sashimi eller kokt torsk på menyen eller om du arrangerer rakfisklag eller byr på skalldyrfat vil vi alltid ha noen gode tips på lur.

Slik steker du laks

Slik steker du laks

Laks er en fantastisk råvare, men hvordan tilbereder du den egentlig? Enten du skal steke laks i panne eller ovn, ønsker man at resultatet blir saftig og godt. Her viser vi deg hvordan!

Fordelen med fersk fisk i fra fiskedisken

Det er flere fordeler utenom matarbeidernes kunnskap når du handler fisk i løsvekt. Her kan du kjøpe akkurat det du trenger, og du slipper å sitte igjen med unødvendig mye rester. Prisen er basert på vekt eller stykk slik at du kun betaler for det du har behov for.

I fiskedisken finner du et rikt og varierende utvalg. I fiskedisken finner du et rikt og varierende utvalg.

Om du bor alene eller skal lage middag for to, er det ikke alltid de ferdigpakkede variantene treffer godt på riktig mengde. Da er det fint å kunne handle akkurat den mengden du trenger!

Her kan du også se på fisken i disk, velge ut hvilken fisk eller hvilket stykke du vil ha og få noen gode tilberedingstips på kjøpet.

Emblem
Vårt mål er å hjelpe deg med å spise fisk i en travel hverdag og inspirere deg til å servere fisk til fest!

Kjappe fiskemiddager

I tillegg til fisk og fileter, finner du fiskekaker, fiskeburgere og ikke minst vår fantastiske fiskewok i disken. Denne stekes enkelt i pannen i noen minutter, og vips har du en smakfull, fersk og sunn middag på 1-2-3.

Vår superpopulære fiskesuppe finner du også i nærheten av disken. Er du ekstra sulten kan du kjøpe et lite ekstra fiskestykke eller litt reker i løsvekt fra fiskedisken og vips har du en stor middag som metter lenge.

Raske fiskemiddager levert hjem:

Fisk er raskt å lage - ofte trenger ikke fisken lenger tilberedningstid enn 15 minutter! Smakfull fast-food med andre ord. Fisk er raskt å lage - ofte trenger ikke fisken lenger tilberedningstid enn 15 minutter! Smakfull fast-food med andre ord.

La oss plukke ut den beste fisken for deg:


Handle fersk fisk på nett

Liten tid til overs for å gå i butikkene og handle? La oss handle for deg! Våre dyktige medarbeidere plukker ut de beste råvarene for deg - også fersk fisk fra fiskedisken.

De dedikerte ildsjelene bak disken plukker ut den aller beste laksefileten, den ferskeste seifileten eller den beste krabben for deg. Slik gjør vi det enkelt å handle fersk fisk av topp kvalitet når du selv ikke har tid til å dra på butikken.

Rask fisk på farten

Lyst på fisk til lunsj? Bortsett fra våre smakfulle fiskekaker, finner du også lekre, ferske sushibrett i forskjellige størrelser med nigiri og makibiter. Vi har også spennende poke-salater og fristende sushibowl med mango.

Perfekt på farten eller å når man vil kose seg med noe ekstra godt.

I fiskedisken finner du spennende og eksotisk fisk, som dorade. Trenger du hjelp til å sløye fisken hjelper vi deg gjerne! I fiskedisken finner du spennende og eksotisk fisk, som dorade. Trenger du hjelp til å sløye fisken hjelper vi deg gjerne!

På utkikk etter noe spesielt?

Utvalget varierer etter sesong og vær. Utvalget i fiskedisken følger naturen, noe som gir deg god variasjon. I februar kommer skreien i disk, og i mai ventes den første markrellen. I tillegg har vi alltid fisketyper som laks og ørret, slik at du kan nyte dem både til hverdags og fest.

Kanskje du skal ha selskap og ønsker å servere noe utenom det vanlige? Hos oss kan du bestille det meste.

Utvalget varierer etter sesong, men det er mulig å få tak i spennende fisketyper som breiflabb, uer, piggvar, blekksprut, skate og karpe. Hør i din lokale butikk hva de kan skaffe!

Er du på utkikk etter noe spesielt, bestill i god tid!