Si Ja til stort utvalg

Uansett hvem du er, så skal vi tilby det du elsker. For er det viktig for deg, er det viktig for oss – derfor sier vi JA til stort utvalg. La deg inspirere av vårt store utvalg spennende råvarer, oppskrifter og tips til alt fra fredagstacoen til skalldyrfatet, hverdagsmiddag og helgemat.

Stort utvalg fersk frukt og grønnsaker

Frukt og grønt-avdelingen skal bugne av norske sesongvarer, spennende eksotiske frukter og hverdagsfavorittene. Hos MENY finner du et stort utvalg økologiske frukt og grønt samt de kjente og kjære og de spennende variantene du kanskje aldri har sett før.

Smakfullt kvalitetskjøtt

Kvalitet er viktig, og hos MENY finner du biffer av norsk Angus, kylling fra Lerstang og svinekjøtt fra Jæren Smak og Grøstad Gris. Bli inspirert med nytt tilbehør til biffmiddagen eller prøv deg på å steke flatbird i ovnen eller på grillen.

Lag noe godt med fersk sjømat

Fisk, skalldyr og lekre skjell er like god til hverdagsmiddag som til søndagsmiddag. Trenger du litt ekstra tips og inspirasjon til å løfte sjømatmåltidene til et nytt nivå? 

Lag spennende vegetarmat med gode smaker

Stadig flere velger et vegetarisk eller vegansk kostold. Da er det viktig å finne gode erstatningsprodukter, veganske og vegetariske varer og et godt utvalg av alt fra bønner og linser til sesongens ferske frukt og grønt.

Sunn inspirasjon i hverdagen

En hektisk hverdag behøver ikke bety usunn mat. I MENY er vi opptatt av at du enkelt skal kunne spise grønnere, grovere og renere. Litt mer grønnsaker, litt grovere brød og rene råvarer gjør mye for hverdagsmaten.

Helgemiddag og kosemat

Helgekos med eller uten gjester? Disk opp med tapas, ostefat eller en hjemmelaget pizza med knasende sprø bunn. Vi har alt du trenger når du vil kose deg litt ekstra.

Finn alt du trenger hos MENY

Hos MENY finner du til enhver tid et stort utvalg av Faste Knallkjøp, varer for deg med matallergi eller intoleranse, samt spennende matnyheter når de kommer til butikkene. Hver tirsdag får du -30% på all fersk fisk fra fiskedisken, og hyllene er fulle av lokalmat fra kriker og kroker i hele Norge. 

Enkle tips til mat og drikke

Du kan lage mye godt av enkle råvarer. Hvorfor ikke lage en fristende gulrotsuppe med ingefær eller en saftig eggerøre som kan serveres med spekemat? Og du, har du litt til overs kan du lage mange gode retter av restene.