Steke- og koketips

Skal du grille, steke, ovnsbake, koke, trekke eller posjere?
Vi har samlet alle våre beste tips til tilbereding av fisk, kjøtt og grønnsaker, slik at du enkelt kan prøve nye nye råvarer eller tilberedingsmetoder på kjøkkenet.

Tilbereding av fisk

Hvit fisk, rød fisk, filet, fisk i skiver og helstekt fisk. Det virker kanskje skummelt å begi seg ut på noe nytt fra fiskedisken. Fisk er enklere å tilberede enn du tror! Her er noen av våre beste tips:

Husk fisketirsdag

Steketips for kylling og kalkun

Er du en av dem som synes kylling smaker lite og alltid blir tørr? Fortvil ikke, vi har noen gode tips til deg som vil lage saftige og smakfulle kylling- og kalkunretter.

Steketips for saftig kjøtt

Synes du det er vanskelig å få kotelettene perfekte, eller vil servere en smakfull og saftig helstekt indrefilet til helgen? Vi har tipsene som løfter middagen til nye høyder: