Rask middag

Rask middag

Hva skal vi ha til middag? Et av de mest stilte spørsmål i norske hjem. Vi hjelper deg på veien med raske middaggstips. Se oppskrifter med fisk, kjøtt, vegetar og barnevennlige smaker. 

Enkelt å handle til rask middag 

I våre butikker skal det være enkelt å handle til middag. Derfor finner du en egen disk som heter "Rask middag" med varer og inspirasjon koblet mot tilbud og sesong. På denne siden har vi samlet oppskrifter som passer til det du finner i disken, samt et stort utvalg andre middagstips som er raske og populære, samlet etter type kjøtt og fisk.

Rask og god middag med laks og ørret

Fiskemiddag trenger ikke være vanskelig eller tidkrevende. Her har vi samlet gode og raske fiskeretter med laks og ørret som enkelt lages ferdig på 20 minutter. Enklere blir det ikke! 

Enkelt med torsk og annen hvit fisk

Hvit fisk kler mange smaker, prøv deg frem med sauser, pesto og urtesmør. Server fisken ovnsbakt, stekt eller i en gryte. Gode poteter og grønnsaker er alltid godt til.

Emblem
En gjennomsnittlig torskefilet kan du steke midt i ovnen på 180 grader i 15 minutter. Fisken er klar når den flaker seg. For ekstra god smak, ha litt urtesmør eller grønn pesto over.

-30% på et stort utvalg fersk fisk hver tirsdag

Hverdagsfavoritter med kylling

Kylling er nok et litt sunnere alternativ til hverdagen som kler mange smaker. Server filet med gode poteter og ovnsbakte grønnsaker, ratatouille eller en god salat. Strimlet kylling er perfekt i wok, pastasalat eller i wrap.

Gå innom Ukens Middag-disken neste gang du er i din lokale MENY-butikk. Her er det sauser og tilbehør av høy kvalitet som kan passe godt til flere av ukens middager.

Enkle hverdagsretter med svin

Svin er kjapp og enkel mat, og spesielt svinekotelettene er populære både på grillen og i stekepannen. Visste du at svin passer godt til søt frukt? Prøv fersken eller eple til middagen om du vil prøve noe nytt!

Emblem
Har du lyst på en litt sunnere middag? Bytt ut kjøttdeigen med karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig!

Lag noe godt med kjøttdeig

Kjøttdeig og karbonadedeig er perfekt å ha for hånden når du skal ha en rask middag. Enten du vil lage pizza, en klassisk pastarett, gryte eller grateng passer kjøttdeig perfekt! Har du ekstra dårlig tid? Tilsett kjøttdeig i MENYs smakfulle middagsbaser. Middag på 1-2-3!

Raske og barnevennlige middager

Er det ikke alltid barna spiller på lag når middagen skal serveres? Du trenger ikke ty til usunn eller lite næringsrik mat selv om barna setter seg på bakbena av vanlige middager. Prøv fiskekaker, fiskepinner eller kjøttpølser og server god saus og grønnsaker til.