Hva er Fiskeknappen?

Hva er Fiskeknappen?

Har du møtt på noen morsomme fiskefigurer i en av våre butikker? Da har du kanskje også hørt om Fiskeknappen - der vi ønsker å skape matglede og nysgjerrighet hos barn, og lære dem mer om fiskene de finner i fiskedisken.

Fiskeknappen 

Fiskeknappen er et nytt konsept hos oss i MENY, der vi ønsker å lære barna om fisk. Vi håper og tror at dersom vi snakker barnas språk, og inviterer dem til å komme til fiskedisken og se på alle de spennende fiskene som finnes der, så vil vi skape engasjement og nysgjerrighet. 

Hils på fiskene

Hils på fiskene

Hva kan ditt barn om fisk? La dem få hilse på Brage Breiflabb, Kaja Kveite, Ludvig Laks og alle vennene deres.

Fisk er sunt, året rundt!

Vår erfaring er at fisk ofte ikke er barnas favoritt til middag, men at når barna får se og smake sammen med vennene sine så kan de påvirke hverandre positivt. Mange forbinder nok også fisk med noe de har smakt en gang som de ikke likte, men dersom de blir presentert for fisk på nye måter så er det kanskje litt spennende likevel.

Nettopp derfor er barna velkomne til oss, både på handletur med foreldre og søsken, og sammen med sin barnehage. Barnehagebesøk kan vi legge til rette for ved avtale.

Emblem
Stikk gjerne innom og få med deg et hefte med kule oppgaver og tegninger du kan fargelegge. Alle som deltar i Fiskeknappen får også diplom!

Hva med å prøve en av disse enkle og gode fiskemiddagene?

Er ikke fisk så populært hjemme?

Noen ganger trenger man bare noen gode tips. Hva med å grille fiskeburgeren, la barna prøve sashimi, eller ha en skikkelig digg woksaus på en fiskefilet før den går i ovnen? Kanksje får barna en helt ny opplevelse. Hos oss i MENY kan du og barna også få en fiskekake, eller fiskeburger, i hånden på handletur - og ketchup er helt innafor! Kanskje er det litt ekstra spennende når man kan spise den i butikk. Håper vi sees!